Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Η κρέμα Phytobalance Granell - Αντιρυτιδική κρέμα από ρόδι

Κατασκευαστής
Sovita
ML 100

Εν συντομία:


  • Καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος
  • Επαναφέρει γρήγορα την ισορροπία του
  • Κρέμα ημέρας και νυκτός σε 1!

Η κρέμα Phytobalance Granell - Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας & νυκτός

H κρέμα Phytobalance Granell είναι μια κρέμα για βαθιά 24ωρη θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος με αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, με βάση φυσικά έλαια, όπως έλαιο καμέλιας, έλαιο βόραγου, βούτυρο καριτέ και βιοδραστικά φυτικά εκχυλίσματα. Τα φυτικά θα σας χαρίσουν ένα αίσθημα ευεξίας. Η σύνθεση δραστικών ουσιών αποτελείται από το ρόδι, το φυτό hibiscus esculentus και τις ισοφλαβόνες.

Το ρόδι και αποτελεσματικές ιδιότητες του

Το ρόδι (Punica granatum), βασικό συστατικό της κρέμας, σύμβολο της ζωτικότητας, είναι πολύτιμο για τη δερματική φροντίδα. Το ρόδι, πλούσιο σε βιταμίνες όπως C, Α, Ε, σε σίδηρο, κάλιο και σε τρεις διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών ουσιών (τανίνες, ανθοκυανίνες και ελλαγικό οξύ) είναι 2-3 φορές μεγαλύτερη πιο αντιοξειδωτικό από το κόκκινο κρασί ή το πράσινο τσάι. Η αντιοξειδωτική δράση του ανανεώνει τα κύτταρα, προστατεύει το δέρμα παρέχοντας ένα υπέροχο αίσθημα ζωτικότητας.

Οι ισοφλαβόνες είναι μια ομάδα φυτοχημικών με θετική διεγερτική δράση στην αναγέννηση των κυττάρων του συνδετικού ιστού. Αποτρέπουν τη λέπτυνση του δέρματος και ισχυροποιώντας την εσωτερική στοιβάδα των δερματικών κυττάρων.

Οι φυτικές ουσίες ρυθμίζει την ενυδάτωση ώστε τα κύτταρα του δέρματος  να διατηρήσουν τη μεταβολική ισορροπία τους, ακόμα και όταν λείπει νερό. Ο hibiscus esculentus χαλαρώνει προλαμβάνοντας τον σχηματισμό ρυτίδων.

Δερματολογικά ελεγμένη

Διαβάστηκε 36830 φορές
Κατηγορία Κρέμες προσώπου
Κατασκευαστής
Sovita
ML 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.