Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Sovita Gel - Γέλη αλόης

Εν συντομία:


  • Παρέχει στο δέρμα υγρασία
  • Το διατηρεί απαλό και ελαστικό
  • Θρέφει το δέρμα

Το Sovita Gel προέρχεται από τον χυμό φύλλων του φυτού Aloe-Vera που η εταιρία μας χρησιμοποιεί για τα καλλυντικά που παρασκευάζει. Το Gel Aloe-Vera παρέχει στο δέρμα υγρασία, απαλότητα και ελαστικότητα θρέφοντάς το απαλά.

Τα Sovita Aloe-Vera καλλυντικά είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Με περισσότερο από 98% χυμό των φύλλων και με ενυδατικές, δροσιστικές ιδιότητες  είναι ιδανικά μετά από έκθεση στον ήλιο. Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς άρωμα, χωρίς προσθήκη PEG.

Διαβάστηκε 2902 φορές
Κατηγορία Aloe Vera
Ετικέτες

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.