Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


CoQ10 ANTIOXIDANT SERUM - Serum με Q10 της NOW FOODS

Εν συντομία:


  • Serum με Q10
  • Για τις περιοχές κάτω από τα μάτια
  • Για περιοχές γύρω από το στόμα
  • Συμβάλλει στη βελτιωμένη εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου

 


Serum με Q10 

Το CoQ10 ANTIOXIDANT SERUM, με το ισχυρό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό συνένζυμο Q10 σε μορφή ορού εξαλείφει μαύρους κύκλους και πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Μειώνει, επιπλέον, γραμμές και ρυτίδες γύρω από το στόμα και το μέτωπο, καθώς εγκλωβίζει την υγρασία με όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται μέσα σ’ αυτό αυξάνοντας την ελαστικότητα αυτών των περιοχών. Συμβάλλει, έτσι, στην υγεία και τη βελτιωμένη εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου.

Χρήση

Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση του δέρματος, εφαρμόστε τον ορό σε σημεία όπου χρειάζεται. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το HYALURONIC ACID CREME και το HYALURONIC ACID.

Διαβάστηκε 2952 φορές
Κατηγορία Serum

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.