Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


HYALURONIC FIRMING SERUM - Serum σύσφιξης με υαλουρονικό της NOW

Εν συντομία:


  • Serum με υαλουρονικό οξύ το
  • Αυξάνει την ελαστικότητα
  • Αυξάνει τη φρεσκάδας του δέρματος
  • Δίνει μια εικόνα ανανέωσης και νεότητας

Το υαλουρονικό οξύ σε μορφή ορού διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο και γύρω από το στόμα, τα οποία πλήττονται πρώτα και περισσότερο από το χρόνο, την κακή διατροφή και το σύγχρονο τρόπο ζωής. Έτσι, εξαιτίας της χαμένης τους ελαστικότητας παρουσιάζουν μια θαμπή εικόνα κούρασης.

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά του serum αναζωογονούν την επιδερμίδα παρέχοντας μεγαλύτερη ελαστικότητα και φρεσκάδα.

Χρήση

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μετά τον καθαρισμό εφαρμόστε τον ορό στις ορατές γραμμές και έπειτα, εφαρμόστε και το HYALURONIC ACID MOISTURIZER για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Συστατικά

De-ionized water, aloe vera (aloe barbadensis) leaf gel*, vegetable glycerin, xanthan gum, natural aroma, sodium hyaluronate (hyaluronic acid), green tea extract, algae extract, soluble collagen and cedar bark extract.

*Certified organic

Διαβάστηκε 54442 φορές
Κατηγορία Serum

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.