Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


STRIAGEN®-DS - Καταπληκτική κρέμα ματιών

Εν συντομία:


  • Μειώνει τις σακούλες
  • Μειώνει τους μαύρους κύκλους
  • Καταπολεμά τη χαλάρωση
  • Μειώνει τη σκληρή υφή του δέρματος
  • Έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση
  • Κατάλληλη για άντρες και γυναίκες

Σας παρουσιάζουμε την Νέα κρέμα Striagen ® DS-για εφαρμογή γύρω από τα μάτια!

Για πολλούς λόγους ,όπως του ανθυγιεινού τρόπου ζωής, του άγχους, του μειωμένου ύπνου, ή λόγω των γονιδίων, οι σακούλες στα μάτια και οι μαύροι κύκλοι μας δείχνουν κουρασμένοι και μη υγιείς. Το δέρμα των ματιών είναι πολύ λεπτό, περίπου 10 φορές λεπτότερο από ό, τι σε άλλα μέρη του προσώπου και γι’ αυτό χάνει το σφρίγος του και χαλαρώνει με το χρόνο.

Μαύροι Κύκλοι

Το Δέρμα αποκτά μπλε μωβ ή ακόμα πιο σκούρο χρώμα, όταν η αιμοσφαιρίνη χάνει το οξυγόνο, ακόμα και σε περίπτωση τραυματισμού. Το χτύπημα σε πρώτο στάδιο  γίνεται κόκκινο και σταδιακά μετατρέπεται σε μωβ χρώμα και μετά μαύρο, το οποίο δε σβήνει και χάνεται σταδιακά. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στην περίπτωση κάτω από τα μάτια. Δε βλέπουμε τη συνεχή διαρροή, όπως σε άλλα τραύματα, η οποία συνεχίζεται με αργό ρυθμό από τα τριχοειδή αγγεία.

Οι σακούλες στα μάτια

Οι σακούλες στα μάτια δημιουργούνται από τη συσσώρευση του λίπους κάτω από τα μάτια, εξαιτίας της χαλάρωσης του δέρματος. Η κατακράτηση νερού στους ιστούς, ένα σημάδι κακή λεμφικής παροχέτευσης, μπορεί να σχηματίσει σάκους στο μάτι. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια, κυρίως λόγω κληρονομικότητας, μπορεί να εμφανστούνι σε πολύ νεαρά άτομα - από 20 ή 30 ετών - αλλά η έκθεση στον ήλιο, η ηλικία (ιδίως κατά την εμμηνόπαυση) και το κάπνισμα τις επιδεινώνει.

Πώς μπορεί να βοηθήσει η κρέμα ματιών Striagen ® DS

Η κρέμα ματιών Striagen ® DS επικεντρώνεται στη μικροκυκλοφορία για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων, στη λεμφική παροχέτευση για τη μείωση των σάκων κάτω από τα μάτια, στο σβήσιμο των ρυτίδων και στη σύσφιξη του δέρματος, στη μείωση νέων ρυτίδων με άμεσα αποτελέσματα. Περιέχει πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης υψηλού μοριακού βάρους.

Μία ώρα μετά την εφαρμογή του τζελ διαπιστώνεται μείωση 9%.Μειώνοντας το σχηματισμό ενός είδους πρωτεΐνης στην επιφάνεια του δέρματος το δέρμα γίνεται πιο άκαμπτο και λιγότερο παραμορφωμένο, πιο σταθερό δείχνοντας πιο φυσιολογικό.

Εκχύλισμα φλοιού Cecropia Obtusa

Αυτό το εκχύλισμα διεγείρει τη λιπόλυση και μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Παρατηρήθηκε 13% μείωση των σάκων στο  μάτι μετά από 28 ημέρες θεραπείας και 23% μείωση μετά από 56 ημέρες θεραπείας.

Σύμπλεγμα Βοτάνων

Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και την αστάθεια των τριχοειδών αγγείων περιορίζοντας τους μαύρους κύκλους. Το σύμπλεγμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέρη: εκχύλισμα ρίζας Ruscus Aculeatus, Centella Asiatica και Πανθενόλη, Εκχύλισμα ανθού Καλέντουλας Officinalis, υδρολυμένη πρωτεΐνη μαγιάς , Aesculus Hippocastanum (αγριοκάστανο). Σε μια μελέτη για την αποτελεσματικότητα, οι μαύροι κύκλοι μειώθηκαν κατά 64%.

Ρίζα Ruscus Aculeatus: Αυξάνει την κυκλοφορία, μειώνει το οίδημα και ως αντιφλεγμονώδες είναι πολύ χρήσιμο για την τον  αφανισμό των σάκων στα μάτια. Χρησιμοποιείται κυρίως για τις διαταραχές του φλεβικού συστήματος (φλέβες και αρτηρίες) του σώματος, ιδιαίτερα για την ευθραυστότητα των φλεβών. 

Centella Asiatica: Περιέχονται η τριτερπένια ασιατικού οξέος και οξύ madecassic, μαζί με τριτερπενοειδείς εστέρες γλυκοσίδων - γνωστό ως asiaticoside και brahminoside. Έχει θετική επίδραση σε όλους τους τύπους δέρματος και κατάσταση δέρματος.

Πανθενόλη: Είναι μια  μορφή της βιταμίνης Β που δεν ερεθίζει η οποία συνήθως προέρχεται από φυτά. Διεισδύει στα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος, απορροφάται από τα κύτταρα του δέρματος και μετατρέπεται  σε παντοθενικό οξύ (κοινώς γνωστό ως βιταμίνη Β5). Προσθέτει την απαραίτητη υγρασία και την τόνωση.

Εκχύλισμα Ανθού Καλέντουλας Officinalis: Αυξάνει την αντιοξειδωτική προστασία του δέρματος. 

Υδρολυμένη πρωτεΐνη μαγιάς: μειώνει τη ροή του και την παραγωγή σμήγματος. Τονώνει την υγρασία και καταπολεμά την ξηρότητα. Aesculus hippocastanum (αγριοκάστανο): Μειώνει το πρήξιμο

Ζύμωση Ρεσβερατρόλης:

Ιδιότητες: Αντιγηραντική, ανορθωτική, αντιφλεγμονώδες

Η ρεσβερατρόλη δρα κατασταλτικά μειώνοντας σημαντικά το ένζυμο COX1 (δείκτης φλεγμονής) και ρυθμίζει το  κολλαγόνο IV. Πραγματικές δοκιμές μέσα σε διάστημα 28 ημερών έχουν δείξει ένα σημαντικό αποτέλεσμα μείωσης των λεπτών γραμμών.

Χαρακτηριστικά

Νερό Di, γλυκόλη προπυλενίου, Cetearyl αλκοόλ, Ισοπροπυλομυριστικό, κητυλική αλκοόλη, στεατικό οξύ, Υδρολυκές πρωτεΐνες σιταριού, λάδι αβοκάντο, Στεατικό γλυκερύλιο PEG 100, Pichia / ρεσβερατρόλη, εκχύλισμα φλοιού Cecropia Obtusa, εκχύλισμα ρίζας Ruscus aculeatus, Centella Asiatica, Πανθενόλη, Εκχύλισμα Ανθού Καλέντουλας Officinalis, υδρολυμένη πρωτεΐνη μαγιάς, Aesculus Hippocastanum (αγριοκάστανο), Glycyrrhizate αμμώνιο, xanthan gum, Τριαιθανολαμίνη, Diazolidinyl Ουρία, Methyl Paraben, υδροξυβενζοϊκό προπύλιο.

Οδηγίες

• Προετοιμάστε την περιοχή του δέρματος ώστε να είναι καθαρό και στεγνό.

•Απλώστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας με κυκλικές κινήσεις μασάζ.

• Το προϊόν απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, για αυτό χρησιμοποιείτε με μέτρο: αυτό είναι ένα  προϊόν συμπυκνωμένου τύπου.

• Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τις τρεις εφαρμογές ανά ημέρα.

Προσοχή:

Για τοπική χρήση μόνο. Πριν από τη χρήση να το δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή του χεριού σας.

Φυλάξτε σε θερμοκρασία δωματίου.

Διαβάστηκε 3988 φορές
Κατηγορία Κρέμες προσώπου

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.