Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Gel Aloe-Vera - Για απαλό δέρμα

Εν συντομία:


  • Ενυδατώνει το δέρμα
  • Για πιο απαλό και λείο δέρμα
  • Με πολλαπλάσιο ρυθμό απορρόφησης από άλλα προϊόντα

Το gel aloe vera της Sovita είναι ένα υπέροχο ενυδατικό για λείο και απαλό δέρμα  το οποίο απορροφά σε πολλαπλάσιο ρυθμό από άλλα προϊόντα

Βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία των καλλυντικών μας αποτελεί το Gel Aloe-Vera από τον χυμό φύλλων του κάκτου Aloe-Vera. Όταν χρησιμοποιήσετε το gel aloe-vera το δέρμα σας θα ενυδατωθεί  και θα αποκτήσετε απαλή επιδερμίδα. Επιπλέον το δέρμα θα διατηρηθεί ελαστικό ενώ παράλληλα θα το θρέφει απαλά.

Τα καλλυντικά Sovita Aloe-Vera είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος.Επειδή στο Aloe-Vera Gel περιέχονται ενυδατικές και δροσιστικές ιδιότητες αν το δέρμα σας εκτεθεί  στον ήλιο, το  Aloe-Vera Gel θα σας φροντίσει καταπραΰνοντας την επιδερμίδα σας. 

 

Σύνθεση

Σύνθεση

Το gel aloe vera έχει περισσότερο από 98% χυμό φύλλων aloe-vera και είναι δερματολογικά ελεγμένο

Σημείωση

Σημείωση

Χωρίς άρωμα, χωρίς προσθήκη PEG.

Διαβάστηκε 1679 φορές
Κατηγορία Κρέμες χεριών

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.