Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Spectral.F7 - Καταπληκτική φόρμουλα για τη τριχόπτωση

Εν συντομία:


  • Μειώνει το αραίωμα των μαλλιών
  • Βελτιώνει την υγεία των θυλάκων
  • Χωρίς μινοξιδίλη
  • Χωρίς Φιναστερίδη
  • Χωρίς παρενέργειες
  • Μειώνει τη τριχόπτωση

Η Υγεία του θύλακα της τρίχας χρειάζεται  το Spectral.F7®

Η χρήση του ενισχυτικού astressin-B εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της αραίωσης των μαλλιών και για τη βελτίωση της υγείας των ωοθυλακίων. Λειτουργεί μέσω ενός μοναδικού μηχανισμού δράσης και δεν περιέχει Μινοξιδίλη, Φιναστερίδη. Στα πρώτα στάδια της αραίωσης των μαλλιών το Spectral.F7 αποτελεί μια αποτελεσματική μοναδική θεραπεία.

Περιγραφή - Spectral.F7

Σύμπλεγμα Πεπτιδίων το οποίο αποτελείται από  33 αμινοξέα

Το astressin-Β, είναι ένα σύμπλεγμα πεπτιδίου από 33 αμινοξέα  ακετυλίου Ν, αμίδιο C, και μια ειδική λακτάμη η οποία περιέχει τα ακόλουθα αμινοξέα: μεθυλλευκίνη, νορλευκίνη, D-φαινυλαλανίνη, λευκίνη, θρεονίνη, ιστιδίνη, αργινίνη, γλουτάμη, γλουταμίνη, βαλίνη, αλανίνη, λυσίνη, και ισολευκίνη.

Ο σχηματισμός  της ένωσης του αμιδίου πάνω  στο τελικό άκρο C επιτυγχάνεται με τη χρήση μιας ρητίνης αμιδίου, η οποία είναι η στερεά βάση και η αρχή για την σύνθεση του πεπτιδίου. Αφού ολοκληρωθεί η σύνθεση του πεπτιδίου και εν συνεχεία διασπαστεί  από τη ρητίνη εγκαταλείπει τον τελικό δεσμό C αφήνοντας την ένωση αμιδίου ανέπαφη. Επιπλέον το Spectral.F7 περιλαμβάνει Proharin-Β4 (οκταπεπτιδίου 2), Πρεζατίδη οξικού Χαλκού (GHK-Cu), και λεκιθίνη η οποία χρησιμοποιείται σε κάψουλες Νανοσωμάτων για μεγαλύτερη απορρόφηση. 

Μεταξύ των πολλών καινοτομιών που διαθέτει το Spectral.F7, είναι και η κάψουλα Νανοσωμάτων, η οποία συμβάλλει στη μέγιστη απορρόφηση. Η τεχνολογία αυτή περιλαμβάνει καθαρά δραστικές ενώσεις μέσα σε λιποσωμικά μικροσκοπικά μικροσφαιρίδια, που δημιουργούνται από διπλές στιβάδες φωσφολιπιδίου με σύνθεση παρόμοια με αυτή του δέρματος. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή το Spectral.F7 διεισδύει βαθιά στο τριχωτό της κεφαλής και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά σταδιακά. Έτσι, τα άτομα που το χρησιμοποιούν επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό για πάνω από 12 ώρες. 

Κάθε δόση του Spectral.F7 (10 ψεκασμοί) περιέχει 7,5 ml astressin-Β. Προορίζεται μόνο για τοπική εφαρμογή.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Η Astressin-Β μπλοκάρει τους υποδοχείς οι οποίοι ευθύνονται για το άγχος

Η επιστήμη για την ανάπτυξη της τρίχας εστιάζεται τώρα στην astressin-Β, επειδή μελέτες δείχνουν ότι αποτρέπει την απώλεια των μαλλιών και ότι νέες τρίχες αναπτύσσονται. Θεωρείται ότι ασκεί θεραπευτική δράση ευρέος φάσματος, ένας μη-επιλεκτικός αναστολέας του παράγοντα, ο οποίος απελευθερώνει κορτικοτροπίνη (CRF). Ενεργεί έτσι ώστε να αναστέλλει τους υποδοχείς αυτού του παράγοντα.

Το Spectral.F7 ®, είναι το πρώτο ενισχυτικό το οποίο περιέχει astressin-Β, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, όπως το Spectral.DNC ®, αφού δρα μέσω μιας διακριτής διαδικασίας. Η astressin-Β μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνθεση μιας πρωτογενούς θεραπείας ως μια ευρύτερη προσέγγιση της θεραπείας είτε ως αυτόνομη θεραπεία στα πρώτα στάδια της αραίωσης των μαλλιών. 

Μια κλινική μελέτη του 2010 έδειξε ότι η υπερβολική έκφραση του παράγοντα CRF -όπως συνήθως συμβαίνει σε περιόδους στρες- συνέβαλε στην απώλεια της τρίχας, καθιστώντας το άγχος σημαντικό παράγοντα απώλειας μαλλιών.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, παρατηρήθηκε ότι οι  θύλακες των τριχών πέρασαν από την τελογόνο φάση (φάση αδράνειας) στη φάση τις αναγέννησης (φάση ανάπτυξης) ενώ η astressin-Β προφύλασσε τα νεαρά ποντίκια από την τριχόπτωση. Αυτές οι επιδράσεις δεν έχουν ακόμη μελετηθεί σε ανθρώπους, και ο μηχανισμός της δράσης στον άνθρωπο δεν είναι ακόμη γνωστός.

Η σημερινή πρωτοποριακή έρευνα πάνω στην astressin-B που εμπεριέχεται σήμερα στην Spectral.F7 μπορεί να σημαίνει μεγάλη επανάσταση στον τομέα της τεχνολογίας.

Οδηγίες

Το Spectral.F7 ® είναι μόνο για τοπική εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε το Spectral.F7 ψεκάζοντας 10 φορές και κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής μετά την εφαρμογή της κανονικής θεραπείας το πρωί ή πριν από την κανονική σας θεραπεία το βράδυ. Περιμένετε τουλάχιστον 10 λεπτά μεταξύ των προϊόντων.

Ασφάλεια

Τα Πεπτίδια διαθέτουν εξαιρετικά στοιχεία ασφάλειας. Δεν τίθεται θέμα ασφάλειας για το Spectral.F7 ® καθώς τα πεπτίδια ανταποκρίνονται καλά και χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλα τα καλλυντικά λόγω της περιεκτικότητάς τους σε αμινοξέα. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν το Spectral.F7 χωρίς να ανησυχούν για τις παρενέργειες. Έτσι η υγεία των μαλλιών μπορεί να βελτιωθεί με μερικούς ψεκασμούς.

Για να χρησιμοποιήσετε το Spectral.F7 ως κύρια θεραπεία, θα πρέπει να το εφαρμόσετε κατά την έναρξη της αραίωσης των μαλλιών πρωί και βράδυ. 

ΣΥΝΗΘΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1. Πώς λειτουργεί η astressin-Β, όταν εφαρμόζεται τοπικά;

Οι ακριβείς μηχανισμοί δράσης πολλών ενώσεων που συμβάλλουν στην αποκατάσταση δεν είναι σαφείς, και ο προσδιορισμός των προδιαγραφών αποτελεσματικότητας απαιτεί περαιτέρω κλινικές δοκιμές. 

Η astressin-Β  αφού συνδυάστηκε αρχικά με τη διατήρηση των τριχών σε ποντίκια, τα εργαστήρια DS πρόσθεσαν το πεπτίδιο στο εν εξελίξει πρόγραμμα συστηματικής διαλογής ενώσεων με πιθανότητα αύξησης. Έτσι, η εταιρεία το διέθεσε προς όφελος των πελατών. Τα εργαστήρια DS πιστεύουν πως η τοπική θεραπεία με astressin-Β θα αποδειχθεί ωφέλιμη για πολλούς.

2. Με ποιο τρόπο τα εργαστήρια DS θα διαθέσουν αυτό το ακριβό πεπτίδιο στην αγορά;

Τα εργαστήρια DS ειδικεύονται στην εμπορευματοποίηση των ερευνητικών ενώσεων, των πρόδρομων χημικών ουσιών, και άλλων, για τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν οι πόροι, έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι δεκάδες μοναδικές θεραπείες υψηλών προδιαγραφών για τα μαλλιά, για το τριχωτό της κεφαλής και για το δέρμα. Η έγκαιρη ζήτηση για το Spectral.F7 δικαιολόγησε αυτή την επένδυση, και η ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμιου δικτύου διανομής εταιρεία θα προχωρήσει σε περαιτέρω έλεγχο του κόστους στο μέλλον.

3. Η astressin -Β είναι η ίδια, η οποία αναφέρεται στις δημοσιευμένες μελέτες;

Ναι , η Spectral.F7 περιέχει τη γνήσια astressin - Β, η οποία  είναι ένα πεπτίδιο ( τμήμα πρωτεΐνης ) που περιέχει ακετυλένιο Ν, αμίδιο C και μια ειδική λακτάμη με πάνω από 30 αμινοξέα. Η astressin - Β των εργαστηρίων DS παράγεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα καθαρότητας.

4. Πώς μπορεί το Spectral.F7 να διατεθεί στην αγορά σήμερα;

Ενώ οι μεγάλες αλυσίδες ξεκινούν τώρα την έρευνα για τα φάρμακα τα οποία θα είναι διαθέσιμα κάποια στιγμή στο μέλλον, τα εργαστήρια DS διαθέτουν σήμερα στην αγορά την τοπικής εφαρμογής astressin – Β επειδή σκοπός τους αποτελεί η καινοτομία, η πρωτοπορία, και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών της.

5. Ποιο είναι το ποσοστό συγκέντρωσης της astressin -Β στο Spectral.F7;

Το Spectral.F7 τοπικής εφαρμογής περιέχει 15 μέρη ανά εκατομμύριο ή 0,015 g / L astressin - Β στο διάλυμα.

6. Πώς μπορώ να διατηρήσω το Spectral.F7;

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία πάνω από 4 ° C ( 39 ° F) και κάτω από 26 ° C ( 79 ° F). Το διάλυμα δεν πρέπει να φυλάσσεται κάτω από 4 ° C ( 39 ° F ) ή πάνω από 26 ° C ( 79 ° F).

7. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσω το Spectral.F7;

Ενώ το Spectral.F7 προσφέρει καλά αποτελέσματα σαν μονή θεραπεία, αλλά, προορίζεται κυρίως να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό σε συνδυασμό με άλλους τρόπους θεραπείας. 

8. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Spectral.F7 σε σχέση με άλλες θεραπείες;

Το Spectral.F7 είναι ευχάριστο στη χρήση και μοναδικό χωρίς παρενέργειες, επειδή δεν περιέχει διαλύτες εκτός από το νερό. Η στρατηγική θεραπείας  λειτουργεί αυξάνοντας τη συνολική υγεία του τριχωτού της κεφαλής, έτσι ώστε κάθε χρήστης, ανεξάρτητα από τη διάρκεια ή το είδος του προβλήματος, να μπορεί να επωφεληθεί.

9. Τι γίνεται με τη μελλοντική έρευνα η οποία αφορά τη astressin-B;

Οι περισσότερες έρευνες προσανατολίζονται σε συστηματική χρήση είτε από το στόμα είτε σαν ενέσιμη εφαρμογή. Θεραπείες οι οποίες αναπτύσσονται και διατίθενται στο εμπόριο ως φάρμακα μπορεί να εμφανιστούν κατά τα προσεχή έτη, καθώς το Spectral.F7,  είναι προς το παρόν μια θεραπεία καλλυντική.

10. Τα 15 μέρη ανά εκατομμύριο astressin-Β είναι μία αποτελεσματική δόση;

Το 15 μέρη ανά εκατομμύριο astressin-Β τα οποία περιλαμβάνονται στο Spectral.F7, είναι το υψηλότερο ποσοστό  από τις συγκεντρώσεις των περισσότερων πεπτιδίων σε τοπικά προϊόντα. Το ευρέως χρησιμοποιούμενο Biotinoyl τριπεπτίδιο-1, για παράδειγμα, συνιστάται σε ένα ποσοστό 5 ppm, και τα τοπικής εφαρμογής προϊόντα περιέχουν συνήθως ποσοστό μεταξύ 2,5 και 5 ppm.

Διαβάστηκε 1979 φορές
Κατηγορία Λοσιόν

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.