Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


WHEY PROTEIN 2273gr της OPTIMUM NUTRITION (ON)

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 2273

Εν συντομία:


 

  • Η καλύτερη πρωτεΐνη για 7 συνεχόμενες
  • 24γρ. πρωτεΐνης
  • 3γρ. υδατανθράκων
  • Χωρίς λακτόζη
  • Με BCAA αμινοξέα

 


Η WHEY PROTEIN 100% με 24 γρ. υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη και μόνο 3 γρ. υδατανθράκων παρασκευάζεται από μικρό φιλτραρισμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος απαλλαγμένη από λακτόζη. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος WHEY PROTEIN 100% παρέχει μια άριστη ισορροπία των ουσιαστικών και δευτερευόντων αμινοξέων καθώς και πεπτίδια γλουταμίνης αλλά και μια υψηλή συγκέντρωση των BCAA αμινοξέων. Έτσι, διατηρείται το άζωτο και αυξάνεται η ανάπτυξη των μυών. 

Η WHEY PROTEIN 100% σε μορφή σκόνης αναμιγνύεται εύκολα και διαθέτει 4 υπέροχες γεύσεις, σοκολάτα, βανίλια, μπανάνα, φράουλα. Δοκιμάστε τη με χυμό ή νερό και στα δημητριακά ή στο γιαούρτι.

Δοσολογία

Προτεινόμενη δοσολογία είναι 1 scoop σε 300 ml νερό, 3 φορές την ημέρα.

Διαβάστηκε 3082 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 2273

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.