Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


THERMO CUTS 100caps της OPTIMUM (ON)

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Κάψουλες 100

Εν συντομία:


  • Iκανό να "κάψει" όλο το περιττό λίπος
  • Σας χαρίζει ανεξάντλητη ενέργεια
  • Συμβάλλει στο αδυνάτισμα

Το THERMO CUTS με την πρωτοποριακή σύνθεσή του αυξάνει  κατακόρυφα το μεταβολισμό καίγοντας όλο το περιττό λίπος του σώματος και παρέχοντας συγχρόνως στο σώμα σας ανεξάντλητη ενέργεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ιδιαίτερα γραμμωμένους κοιλιακούς.

Δοσολογία

Δοσολογία

Ξεκινήστε με 1 κάψουλα το πρωί και 1 πριν την προπόνηση. Μετά από μία εβδομάδα μπορείτε να αυξήσετε τη δόση σε 2 κάψουλες τη φορά

Προσοχή!

Προσοχή!

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Optimum (ON)

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών που έγινε από το Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία. Έλαβε και πάλι τα περισσότερα βραβεία σε σχέση από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Διαβάστηκε 3470 φορές
Κατηγορία Λιποτροπικά
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Κάψουλες 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.