Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ENTERIC FISH OIL 100softgels της OPTIMUM (ON)

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Κάψουλες 100

Εν συντομία:


  • Φυσική πηγή Ω3
  • Ενισχύει την υγεία της καρδιάς
  • Ενισχύει τις εγκεφαλικές λειτουργίες

Το Enteric Fish Oil είναι μια φυσική πηγή ΩΜΕΓΑ 3 λιπαρών οξέων (EPA και DHA) ιδιαιτέρως σημαντικά για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Η έλλειψη των απαραίτητων λιπαρών οξέων, λόγω κακής διατροφής, προκαλεί παθολογικές καταστάσεις, όπως μειωμένη καρδιαγγειακή υγεία, μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και αυξημένη πιθανότητα ανάπτυξης φλεγμονής. Έτσι, το Enteric Fish Oil καθίσταται ένα συμπλήρωμα διατροφής απαραίτητο για όλους με πολλές ευεργετικές δράσεις.

Δοσολογία

Δοσολογία

1-2 gels 3 φορές ημερησίως μαζί με τα γεύματα

Optimum

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών που έγινε από το Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία. Έλαβε και πάλι τα περισσότερα βραβεία σε σχέση από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Διαβάστηκε 3578 φορές
Κατηγορία Λιπαρά οξέα
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Κάψουλες 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.