Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


CREATINE POWDER 300gr της OPTIMUM (ON)

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 300

Εν συντομία:


  • Ένα από τα πιο απαραίτητα συμπληρώματα
  • Με ορατά αποτελέσματα
  • Αυξάνει τη δύναμη
  • Μεγαλώνουν οι μύες
  • Ασφαλές προϊόν

H κρεατίνη είναι από τα πολύ λίγα συμπληρώματα διατροφής με ορατά και εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη προπόνηση. Θα δείτε ραγδαία αύξηση της δύναμης και της αντοχής, πρήξιμο των μυών και γρήγορη αποκατάσταση. Είναι ασφαλές και φυσικό προϊόν το οποίο συντίθεται από τρία αμινοξέα (γλυκίνη, αργινίνη και μεθιονίνη), ενώ συνίσταται σε αθλητές δύναμης και αντοχής. Η Creatine της Optimum είναι η πιο καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη στον κόσμο. Είναι άγευστη, δεν καίει το λαιμό και αναμειγνύεται εύκολα με αποτέλεσμα τη γρήγορη απορρόφησή της.

 

 

Δοσολογία

Δοσολογία

Ανακατέψτε 1 κουταλάκι Creatine Powder σε 400 ml παγωμένο νερό ή χυμό

Optimum (ON)

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών που έγινε από το Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία. Έλαβε και πάλι τα περισσότερα βραβεία σε σχέση από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Διαβάστηκε 3178 φορές
Κατηγορία Κρεατίνες
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 300

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.