Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


FITNESS FIBER 195g της OPTIMUM (ON) - Φυτικές ίνες

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 195

Εν συντομία:


  • Αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών
  • Βελτιώνει τη λειτουργία των οργάνων
  • Βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου

Κάθε δόση FITNESS FIBER των 5γρ. καθαρών φυτικών ινών θα αυξήσει ραγδαία την απορρόφηση των υπόλοιπων θρεπτικών συστατικών καθιστώντας ομαλότερη τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων μόνο με 10 θερμίδες ανά δόση.

Οι ενήλικες χρειάζονται περίπου 25-35 γραμμάρια φυτικών ινών την ημέρα. Oι σύγχρονοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί έχει υπολογιστεί ότι λαμβάνουν ημερησίως έως το μισό αυτής της ποσότητας.

Ειδικά, όποιοι δε διατρέφονται καθημερινά με φρούτα και λαχανικά, έχουν οπωσδήποτε ανάγκη από συμπληρώματα, όπως το Fitness Fiber της Optimum μαζί με το πρωτεϊνικό τους ρόφημα, ή με τα δημητριακά τους .

Optimum

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών στο Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία κατακτώντας και πάλι τα περισσότερα βραβεία από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Δοσολογία

Δοσολογία

Προσθέστε 1 κουταλάκι Fitness Fiber σε νερό, χυμό, γάλα ή φαγητό. Ανακατεύετε μέχρι να αναμιχθεί καλά. Ξεκινήστε με μια δόση την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα. Μπορείτε να προσθέσετε σταδιακά επιπλέον μερίδες και με άλλα γεύματα ή πρωτεΐνη.

Διαβάστηκε 3236 φορές
Κατηγορία Ειδικά προϊόντα
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 195

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.