Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


EGG PROTEIN 908gr της OPTIMUM (ON)

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 908

Εν συντομία:


  • Μία δόση = 7 αυγά
  • 24γρ. πρωτεΐνης
  • Εκπληκτικό προφίλ αμινοξέων
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Υπέροχη γεύση

Η νέα 100% Εgg Protein της Optimum Nutrition έχει συγκεντρώσει όλη την πρωτεϊνική αξία των αυγών σε ένα νόστιμο ρόφημα το οποίο ισούται με την κατανάλωση 7 αυγών, δηλαδή 24 γραμμαρίων πρωτεΐνης. Το ασπράδι του αυγού εδώ και πολλά χρόνια παρέχει ένα εκπληκτικό προφίλ αμινοξέων και γλουταμίνης για τους bodybuilders, χωρίς ζάχαρη ή γλυκαντικές ουσίες. Ετοιμάζεται μόνο σε 10' αναμειγνύοντας με τη βοήθεια ενός κουταλιού.

Optimum

 

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών από το Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία κατακτώντας τα περισσότερα βραβεία από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Δοσολογία

Δοσολογία

1 scoop, τρεις φορές την ημέρα σε 300 ml νερό ή γάλα.

Διαβάστηκε 2475 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 908

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.