Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


SERIOUS MASS 2727gr της OPTIMUM (ON)

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 2727

Εν συντομία:


  • 1250 πολύτιμες θερμίδες
  • 50 γραμμάρια υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη
  • Με υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και MCT
  • Γεμίζει το σώμα σου με ενέργεια

Αληθινή δύναμη & αντοχή!

Για να γίνει κάποιος πρωταθλητής στο bodybuilding πρέπει να αποκτήσει το κατάλληλο σωματικό βάρος. Ένας αρχάριος στον κόσμο του bodybuilding ή ένα άτομο που κερδίζει δύσκολα βάρος, είναι αρκετά δύσκολο να φτάσει σε τέτοιο στόχο μόνο με το φαγητό. Απαιτούνται πολλές θερμίδες και η Serous mass 2727gr μπορεί να τις παρέχει.

Κάθε δόση προσφέρει 1250 πολύτιμες θερμίδες και 50 γραμμάρια υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνης. Με το μοναδικό συνδυασμό υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και MCT, γεμίζει το σώμα με αρκετή ενέργεια καθιστώντας το σώμα ιδιαίτερα ανθεκτικό και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις.

Ένας μοναδικός συνδυασμός βιταμινών και μετάλλων καθώς και η προσθήκη Creatine και L-Glutamine δίνουν στη SERIOUS MASS ένα πλήρες και ισορροπημένο διατροφικό προφίλ.

Optimum

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών από το Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία κατακτώντας τα περισσότερα βραβεία από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Δοσολογία

Δοσολογία

2 scoop σε 400 ml νερό, 2 φορές την ημέρα

Διαβάστηκε 3321 φορές
Κατηγορία Αύξησης Βάρους
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Γραμμάρια 2727

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.