Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


VASSIVE N.O. FORMULA-X της OPTIMUM (ON) - Νιτρικό οξύ για όγκο

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Ταμπλέτες 180

Εν συντομία:


  • Δίνει ότι χρειάζονται οι μύες σας
  • Μεταφέρει οξυγόνο
  • Απομακρύνει τα τοξικά παράγωγα
  • Χαρίζει όγκο

Το νιτρικό οξύ είναι το καύσιμο που εφοδιάζει τους μύες με κάθε απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για τη σωστή ανάπτυξή τους. Μεταφέρει το οξυγόνο του αίματος και των αμινοξέων στους μύες, ενώ παράλληλα απομακρύνει τα τοξικά τους παράγωγα που επιφέρουν μυϊκό καταβολισμό.

Το Νιτρικό Οξύ είναι η αιτία του όγκου που παρουσιάζουν τα άτομα που γυμνάζονται. Το Vassive N.O. Formula – X  της Optimum Nutrition προσφέρει 3 γραμμάρια καθαρής αργινίνης, κύριο συστατικό του νιτρικού οξέος, σε κάθε δόση και σε συνδυασμό με άλλα συστατικά ενισχύουν τους μύες, αυξάνοντας όσο ποτέ τον όγκο του σώματός σας! Προσφέρει ιδιαίτερη δύναμη που αυξάνεται μετά από κάθε προπόνηση.

Δοσολογία

Δοσολογία

> Αν το βάρος σου είναι κάτω από 75 κιλά, τότε πάρε 1 δόση (3 tabs) πριν το πρωινό.

> Αν το βάρος σου είναι από 75 έως 100 κιλά, τότε πάρε 1 δόση πριν το πρωινό και 1 δόση πριν το μεσημεριανό.

> Αν το βάρος σου είναι από 100 κιλά και άνω, τότε πάρε 1 δόση πριν το πρωινό, 1 δόση πριν το μεσημεριανό και 1 δόση πριν το βραδυνό.

Optimum

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών που έγινε από το Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία. Έλαβε και πάλι τα περισσότερα βραβεία σε σχέση από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Διαβάστηκε 3114 φορές
Κατηγορία Pre workout
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Ταμπλέτες 180

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.