Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


OPTI-WOMEN της OPTIMUM (ON) - Για τη σύγχρονη γυναίκα

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


  • Με βιταμίνες
  • Με ηλεκτρολύτες
  • Για καλύτερη φυσική κατάσταση
  • Με ασβέστιο
  • Για γυναίκες

Ειδικευμένη φόρμουλα βιταμινών και ηλεκτρολυτών που εστιάζουν στη διατήρηση της φυσικής κατάστασης και στη μυϊκή ανάπτυξη των γυναικών.

Η γυναίκα με δραστήριο τρόπο ζωής, έχει υψηλές ανάγκες σε βασικά συστατικά όπως ασβέστιο (για τη μείωση του κινδύνου οστεοπόρωσης), φολικό οξύ, σίδηρο και άλλες 20 βιταμίνες και ηλεκτρολύτες.

 

Η φόρμουλα Opti-Women της Optimum Nutrition είναι σχεδιασμένη, ώστε να υποστηρίξει τη σύγχρονη γυναίκα κάθε ηλικίας με τη σωστή ποσότητα βιταμινών και ηλεκτρολυτών για να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα.

Συσκευασία: 60 caps

Δοσολογία

Δοσολογία

2 κάψουλες καθημερινά, μαζί με το φαγητό

Optimum

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών που έγινε από το Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία. Έλαβε και πάλι τα περισσότερα βραβεία σε σχέση από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Διαβάστηκε 3473 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.