Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


CLA της OPTIMUM (ON) - Σύζευγμα Λινολεϊκού Οξέος

Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


  • Διεγείρει τον μεταβολισμό
  • Μειώνει τον λιπώδη ιστό
  • Λειτουργεί αντιοξειδωτικά
  • Αυξάνει τη μυική μάζα
  • Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό

Τo CLA (Σύζευγμα Λινολεϊκού Οξέος - Conjugated Linoleic Acid) είναι ένα βασικό ακόρεστο λιπαρό οξύ, το οποίο έχει θετική επίδραση στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών αλλά και του λίπους διαφοροποιώντας τη σύνθεση του σώματος.

Το CLA διεγείρει το μεταβολισμό και, σε συνδυασμό με υγιεινό τρόπο ζωής και άσκηση, μειώνει το λιπώδη ιστό, ενώ λειτουργεί αντιοξειδωτικά, περιορίζοντας τις ελεύθερες ρίζες μετά τη σκληρή προπόνηση.

Το CLA μειώνει το σωματικό λίπος αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα. Επίσης το CLA ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα με διαθέτοντας αντι-καρκινικές ιδιότητες. Ελαττώνει την κακή χοληστερόλη.

Συσκευασία: 90 softgels των 1000 mg

Δοσολογία

Δοσολογία

Σαν συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε 3 κάψουλες CLA ημερησίως. Διαχωρίστε αυτές τις 3 κάψουλες σε 3 δόσεις. Το CLA είναι προτιμότερο να λαμβάνεται με ένα ποτήρι νερό, στη διάρκεια γεύματος.

Optimum

Το 2011, μετά από ψηφοφορία χιλιάδων καταναλωτών που έγινε από το Bodybuilding.com, η Optimum Nutrition (ON) αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής εταιρία. Έλαβε και πάλι τα περισσότερα βραβεία σε σχέση από οποιαδήποτε άλλη εταιρία:

- Best brand - Optimum Nutrition

- Supplement of the year - Gold Standard 100% Whey

- Muscle builder of the year - Platinum Hydrobuilder

- Weight Gainer of the year - Serious Mass

- Glutamine of the year - Glutamine 1000, caps

- Protein Powder of the year - Gold Standard 100% Whey

Διαβάστηκε 3796 φορές
Κατηγορία Λιποτροπικά
Κατασκευαστής
Optimum nutrition
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.