Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


PERFECT PROTEIN 90 750g της Nature´s Best

Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 750

Εν συντομία:


 

  • Σταδιακής απορρόφησης
  • Για συνεχή τροφοδότηση αμινοξέων στους μύες
  • Δεν δυσκολεύει την πέψη
  • Χωρίς λίπος

 


Η Perfect Protein 90 είναι πρωτεΐνη σταδιακής απορρόφησης, η οποία παρέχει στους μύες την αξία των δομικών στοιχείων της, των αμινοξέων, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ' ότι οι πρωτεΐνες ταχείας απορρόφησης. Το PERFECT PROTEIN 90 λειτουργεί και ως υποκατάστατο γεύματος ενώ η λήψη του πρωτεϊνούχου ροφήματος υψηλής ποιότητας λίγο πριν κοιμηθείτε, δεν δυσκολεύει την πέψη, αφού δεν περιέχει λίπος, υδατάνθρακες και ζάχαρη. Τα 25 γραμμάρια πρωτεΐνης γάλακτος (WHEY) είναι πλούσια σε γλουταμίνη και ελεύθερα αμινοξέα για ταχύτερη αποκατάσταση. 

Δοσολογία

 

Δοσολογία

2 scoops 2-3 φορές την ημέρα (προτείνεται λίγο πριν τον ύπνο) ή ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες.

Nature's Best

Όλα αυτά τα χρόνια η Nature’s Best έχει καταφέρει ανοίγματα σε νέες αγορές. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλο τον κόσμο. Το 1993, μία έρευνα που έγινε από το GNC αναγνώρισε τη Nature’s Best σαν τη δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές στις ΗΠΑ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πάνω από 14 γραφεία σε ολο τον κόσμο, από τα οποία το πιο καινούριο είναι στο Βέλγιο.

Διαβάστηκε 2578 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες
Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 750

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.