Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


PERFECT ISOWHEY 1000g της Nature´s Best

Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 1000

Εν συντομία:


  • Υψηλής καθαρότητας
  • Υψηλής απορροφησιμότητας
  • Χωρίς περιττά στοιχεία
  • Χωρίς λακτόζη
  • Καθαρή λύση
  • Κατάλληλη για αθλητές

Η PERFECT ISOWHEY αποτελεί ιδανική isolate whey πρωτεΐνη, καθώς είναι η πιο καθαρή και ταχύτατα απορροφήσιμη πρωτεΐνη της αγοράς, απαλλαγμένη από περιττά στοιχεία άλλων συμπληρωμάτων. Η PERFECT ISOWHEY χωρίς να περιέχει λακτόζη και ζάχαρη είναι κατασκευασμένη με ελάχιστους υδατάνθρακες. Με ευχάριστη γεύση, απευθύνεται σε όσους αναζητούν την πιο καθαρή λύση, στοχεύοντας αποκλειστικά στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και σε αποθεραπεία. Η Perfect Isowhey είναι κατάλληλη για τους αθλητές κάθε σπορ. 

Δοσολογία

Δοσολογία

2 scoops 2-3 φορές την ημέρα, ή ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες.

Nature's Best

Όλα αυτά τα χρόνια η Nature’s Best έχει καταφέρει ανοίγματα σε νέες αγορές. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλο τον κόσμο. Το 1993, μία έρευνα που έγινε από το GNC αναγνώρισε τη Nature’s Best σαν τη δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές στις ΗΠΑ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πάνω από 14 γραφεία σε όλο τον κόσμο, από τα οποία το πιο καινούριο είναι στο Βέλγιο.

 

Διαβάστηκε 3145 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες
Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 1000

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.