Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


PERFECT WHEY 2300g Nature´s Best - Πρωτεΐνη whey & isolate

Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 2300

Εν συντομία:


  • Πρωτεΐνη whey & isolate
  • Κάθε δόση περιέχει 21γρ. πρωτεΐνης
  • Για την αύξηση της μυικής μάζας
  • Με λίγους υδατάνθρακες
  • Με καλό προφίλ αμινοξέων

H Perfect Whey Protein της Nature’s Best συνδυάζοντας δύο εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης, whey isolate και concentrate εφοδιάζει το σώμα σας με 21 γραμμάρια πρωτεΐνης σε κάθε δόση.

Οι πρωτεΐνες whey isolate και concentrate αυξάνουν αποφασιστικά την καθαρή μυϊκή μάζα, σε ένα συμπλήρωμα διατροφής με πολύ λίγους υδατάνθρακες και λίπος, ενώ είναι κατασκευασμένο χωρίς λακτόζη και ασπαρτάμη.

Η Perfect Whey διαθέτει ένα αποτελεσματικό προφίλ αμινοξέων σε συνδυασμό με μεγάλες ποσότητες γλουταμίνης για ταχύτερη και ολοκληρωμένη αποθεραπεία καθώς και μυϊκή ανάπτυξη.

Δοσολογία

Δοσολογία

2 scoops στο πρωινό και αμέσως μετά την προπόνηση, ή ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες

Nature's Best

Όλα αυτά τα χρόνια η Nature’s Best έχει καταφέρει ανοίγματα σε νέες αγορές. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλο τον κόσμο. Το 1993, μία έρευνα που έγινε από το GNC αναγνώρισε τη Nature’s Best σαν τη δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές στις ΗΠΑ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πάνω από 14 γραφεία σε όλο τον κόσμο, από τα οποία το πιο καινούριο είναι στο Βέλγιο.

Διαβάστηκε 3158 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες
Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 2300

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.