Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ISOPURE MASS 1100g της Nature´s Best - Για την αύξηση όγκου

Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 1100

Εν συντομία:


  • Για αύξηση του σωματικού βάρους
  • Κάθε δόση περιέχει 21 γραμμάρια πρωτεΐνης ορού γάλακτος isoloate
  • 48 γραμμάρια ποιοτικού υδατάνθρακα
  • Χωρίς λίπος
  • Με bcaa αμινοξέα! 

Το ISOPURE MASS μπορεί να επιφέρει ποιοτικά την αύξηση του σωματικού βάρους. Κάθε δόση περιέχει 21γραμμάρια πρωτεΐνης ορού γάλακτος isoloate, 48 γραμμάρια υδατάνθρακα. Εμπλουτισμένη με γλουταμίνη και bcaa αμινοξέα συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση χωρίς λακτόζη και κορεσμένα λιπαρά. Το ISOPURE MASS είναι ιδανική λύση για την αύξηση του σωματικού βάρους με φυσικό τρόπο.

Δοσολογία

Δοσολογία

4 scoops 2 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες

Nature's Best

Όλα αυτά τα χρόνια η Nature’s Best έχει καταφέρει ανοίγματα σε νέες αγορές. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλο τον κόσμο. Το 1993, μία έρευνα που έγινε από το GNC αναγνώρισε τη Nature’s Best σαν τη δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές στις ΗΠΑ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πάνω από 14 γραφεία σε όλο τον κόσμο, από τα οποία το πιο καινούριο είναι στο Βέλγιο.

Διαβάστηκε 3246 φορές
Κατηγορία Αύξησης Βάρους
Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 1100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.