Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


PERFECT MASS 1000g της Nature´s Best - Συμπλήρωμα για όγκο

Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 1000

Εν συντομία:


  • Για την αύξηση του βάρους
  • Για άτομα που δυσκολεύονται να βάλουν κιλά
  • Χωρίς λίπος
  • Αύξηση μυικής μάζας

Η PERFECT MASS υπόσχεται να αυξήσει τη μυϊκή μάζα που αδυνατείτε να επιτύχετε με την καθημερινή διατροφή σας ή με τις απλές αυξητικές φόρμουλες που κυκλοφορούν. 

Κάθε δόση της PERFECT MASS περιέχει 60 γραμμάρια σύνθετων και απλών υδατανθράκων, ποιοτικής πρωτεΐνης ορού γάλακτος, και σχεδόν καθόλου λίπος. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός πρωτεΐνης, υδατανθράκων, αμινοξέων, λιποτροπικών, βιταμινών, ηλεκτρολυτών, και αργινίνης.

 

 

 

Δοσολογία

4 scoops 2-3 φορές την ημέρα, ή ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες.

Nature's Best

Nature's Best

Όλα αυτά τα χρόνια η Nature’s Best έχει καταφέρει ανοίγματα σε νέες αγορές. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλο τον κόσμο. Το 1993, μία έρευνα που έγινε από το GNC αναγνώρισε τη Nature’s Best σαν τη δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές στις ΗΠΑ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πάνω από 14 γραφεία σε όλο τον κόσμο, από τα οποία το πιο καινούριο είναι στο Βέλγιο.

Διαβάστηκε 2832 φορές
Κατηγορία Αύξησης Βάρους
Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 1000

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.