Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ISOPURE ZERO SUGAR 1000g της Nature´s Best - Η πιο καθαρή πρωτεΐνη

Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 1000

Εν συντομία:


  • Η πιο καθαρή πρωτεΐνη
  • Χωρίς λακτόζη
  • Χωρίς λίπος
  • Χωρίς σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες
  • Χωρίς ζάχαρη

Η ISOPURE ZERO SUGAR παρέχει 26 γραμμάρια καθαρής και υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη χωρίς λακτόζη, (σε περιπτώσεις δυσανεξίας), χωρίς λίπος και σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες, χωρίς ζάχαρη ή ασπαρτάμη για αύξηση ενέργειας. Η ISOPURE ZERO SUGAR είναι πλούσια σε γλουταμίνη και αμινοξέα καθιστώντας τη Νο 1 καθαρή λύση. 

Δοσολογία

Δοσολογία

2 scoop σε γάλα ή νερό στο πρωινό και αμέσως μετά την προπόνηση ή ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες.

Nature's Best

Nature's Best

Όλα αυτά τα χρόνια η Nature’s Best έχει καταφέρει ανοίγματα σε νέες αγορές. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλο τον κόσμο. Το 1993, μία έρευνα που έγινε από το GNC αναγνώρισε τη Nature’s Best σαν τη δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές στις ΗΠΑ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πάνω από 14 γραφεία σε όλο τον κόσμο, από τα οποία το πιο καινούριο είναι στο Βέλγιο.

Διαβάστηκε 4619 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες
Κατασκευαστής
Nature's Best
Γραμμάρια 1000

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.