Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


COMPLETE MASS 4x1500g BAG της WarriorLab

Κατασκευαστής
Warriorlab
Γραμμάρια 6000

Εν συντομία:


  • Αύξηση μυϊκού βάρους
  • Αύξηση δύναμης
  • Βελτίωση εικόνας σώματος
  • Αυξάνει τις λαμβανόμενες θερμίδες

Όταν προπονείστε διασπώνται οι μυϊκές ίνες και για την μετέπειτα αποθεραπεία τους χρειάζονται υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη αλλά και άλλα βασικά θρεπτικά συστατικά. Αν δεν καταναλώνουμε αρκετούς υδατάνθρακες, τότε το σώμα αναγκάζεται να διασπά τις δικές του πρωτεΐνες του για την άντληση ενέργειας. Οι υδατάνθρακες της COMPLETE MASS προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια για άμεση ανταπόκριση στις υψηλές απαιτήσεις της προπόνησης, βοηθώντας συγχρόνως στην ταχύτερη και πληρέστερη απορρόφηση των πρωτεϊνών.

Οι υδατάνθρακες της COMPLETE MASS είναι η πιο σημαντική πηγή γλυκόζης του αίματος, και η κύρια πηγή ενέργειας για κάθε κύτταρο του σώματος, και ιδίως για τα εγκεφαλικά. Όταν το σώμα έχει έλλειψη υδατανθράκων, τότε η γλυκόζη θα δημιουργηθεί από τις διαθέσιμες πρωτεΐνες στους μύες.

Μία δόση COMPLETE MASS προσφέρει 137γρ. υψηλής βιολογικής αξίας, απλών και σύνθετων υδατανθράκων για την ανάπτυξη μυϊκής μάζας καθώς και για τη δημιουργία γλυκογόνου. Η COMPLETE MASS της WARRIORLAB προσφέρει εκείνη την ποσότητα της πρωτεΐνης η οποία είναι απαιτούμενη για τη σύνθεση αντικαταβολικών ορμονών, όπως η ινσουλίνη, η αυξητική ορμόνη και IGF-1. Περιέχονται και πεπτικά ένζυμα για τη βέλτιστη απορρόφηση των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων, χωρίς τα ανεπιθύμητα φουσκώματα.

Συσκευασία: 4x1500g

Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει δοσομετρητή (scoop)

Δοσολογία

Δοσολογία

Προσθέστε 1 μεζούρα (85g) σε 200-250 ml νερό, γάλα ή χυμό. Κουνήστε στο σέικερ ή ανακατέψτε στο μπλέντερ για 20” ή μόλις διαλυθεί τελείως και πιείτε το αμέσως. Συνιστάται για 2 φόρες την ημέρα.

Διαβάστηκε 2023 φορές
Κατηγορία Αύξησης Βάρους
Κατασκευαστής
Warriorlab
Γραμμάρια 6000

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.