Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


WHEY ISOLATE 1000g της WarriorLab

Κατασκευαστής
Warriorlab
Γραμμάρια 100

Εν συντομία:


  • Δυναμώνει τους μύες
  • Επιταχύνει την ανάρρωση
  • Πλούσια σε BCAA αμινοξέα 
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
  • Βελτιώνει τη ποιότητα του ύπνου

Η WHEY ISOLATE της WarriorLab αναπτύσσει γρήγορα σφιχτούς και γραμμωμένους μύες, ενώ αποθεραπεύεται μετά από σκληρή και εντατική προπόνηση.

Είναι πλούσια σε γλουταμίνη και BCAA αμινοξέα ενώ είναι φτωχή σε υδατάνθρακες και λίπος, ανεβάζει την γλουταθιόνη, φυσικό αντιοξειδωτικό του σώματος, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυξάνει τον αυξητικό παράγοντα IGF-1, ο οποίος έχει ευεργετική επίδραση σε πάρα πολλές λειτουργίες του σώματος όπως η μείωση του σωματικού λίπους, η ανάπτυξη των μυϊκών κυττάρων, η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, η βελτίωση της υγείας του δέρματος ενώ αυξάνει την έκκριση της αυξητικής ορμόνης.

Γιατί όμως θεωρούνται αυτά τα δύο συστατικά τόσο σημαντικά;

Τα επίπεδα γλουταμίνης, μετά την προπόνηση πέφτουν και χρειάζονται πολλές ώρες μέχρι να ξανανέβουν στα φυσιολογικά επίπεδα. Επιπλέον η γλουταμίνη χρησιμοποιείται σε περιόδους στρες και ασθένειας. Είναι απαραίτητο λοιπόν μετά την προπόνηση να εφοδιαζόμαστε με μεγάλες ποσότητες γλουταμίνης. Τα bccaa αμινοξέα για να  μείνουν σε σταθερή ποσότητα, διασπώνται μέσα στους σκελετικούς μύες,πράγμα καταστροφικό για την μυϊκή ανάπτυξη και αποθεραπεία.

Συνεπώς, η γλουταμίνη και τα BCAA καλύτερα να συνυπάρχουν σε ένα προϊόν.

Δοσολογία

Προσθέστε 1 δοσομετρητή (30g) σε 200-250 ml νερό, γάλα ή χυμό. Χρησιμοποιήστε σέικερ ή μπλέντερ μέχρι να διαλυθεί τελείως και πιείτε το αμέσως. Συνιστάται για 2-3 φόρες την ημέρα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και σε άλλα είδη τροφών, όπως γιαούρτι, δημητριακά, πίτες, κέικ ή σε όποιες γευστικές προτάσεις σας αρέσει.

Διαβάστηκε 2855 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες
Κατασκευαστής
Warriorlab
Γραμμάρια 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.