Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


COMPLETE WHEY 1000gr της WarriorLab

Κατασκευαστής
Warriorlab
Γραμμάρια 1000

Εν συντομία:


  • Σίγουρος και ασφαλής τρόπος
  • Συμβάλλει στη δημιουργία περισσότερων και μεγαλύτερων μυϊκών ινών
  • Επιδρά στην ανάπτυξη αλλά και στη συνολική υγεία
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
  • Με αμινοξέα

H COMPLETE WHEY της WarriorLab περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Είναι η ιδανική λύση για να δώσουμε μία ισχυρή ώθηση στη μυϊκή ανάπτυξη, τη δύναμη και την ανάρρωση των μυών μετά την προπόνηση. Ο ορός γάλακτος της COMPLETE WHEY βοηθάει στη δημιουργία περισσότερων και μεγαλύτερων μυϊκών ινών, με ευεργετικές επιδράσεις στην ανάπτυξη αλλά και στη συνολική υγεία ενός αθλητή.

Η πρωτεΐνη whey ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα προφυλάσσοντας από πολλά προβλήματα υγείας τα οποία προκαλούνται από την ελλειπή διατροφή.

Όμως από την ποιότητα του γάλακτος το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή του ορού καθορίζεται και ο βαθμός της βιολογικής αξίας του. Η COMPLETE WHEY ακολουθεί πιστά τις υψηλές αρχές της WARRIORLAB και ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την ποιότητα των πρώτων υλών με σκοπό να προσφέρει στους αθλητές την υψηλής ποιότητας πηγή πρωτεΐνης με το καλύτερο φιλτράρισμα και την μεγαλύτερη βιολογική αξία.

Για την άμεση αποθεραπεία το συμπλήρωμα διατροφής είναι απαραίτητο να περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά τα οποία θα "επιδιορθώσουν" τον μυϊκό ιστό, χτίζοντας νέα, μεγαλύτερη μυϊκή μάζα.

Κάθε δόση COMPLETE WHEY είναι φυσικό αντιοξειδωτικό του σώματος επειδή περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό γλουταμίνης, bcaa αμινοξέων και γλουταθιόνης. Έτσι, μειώνει την πιθανότητα μυϊκού καταβολισμού αλλά και μέσω της αντιοξείδωσης θα θωρακίσει από τις βλάβες των  ελεύθερων ριζών, οι οποίες αναπτύσσονται μετά την προπόνηση.

Πιο συγκεκριμένα, τα bcaa αμινοξέα βελτιώνουν την απόδοση του αθλητή μειώνοντας τη μυϊκή κόπωση, η οποία σχετίζεται με την έντονη αναερόβια άσκηση. Επιπλέον, βοηθούν σημαντικά το σώμα μας ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ενώ παράλληλα τα bcaa αμινοξέα συμμετέχουν στην παραγωγή μυϊκών πρωτεϊνών, οδηγώντας γρήγορα σε μυϊκή υπερτροφία.

Η σωστή ποσότητα whey πρωτεΐνης αυξάνει τον αυξητικό παράγοντα IGF-1, ο οποίος μειώνει το σωματικό λίπος, αναπτύσσει μυϊκά κύτταρα, η βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, την υγεία του δέρματος και αυξάνει την έκκριση της αυξητικής ορμόνης.

Η COMPLETE WHEY είναι εύκολη στη χρήση και διαλύεται γρήγορα και πολύ εύκολα στο κρύο νερό και χρησιμοποιείται και σε άλλα είδη τροφών, όπως στο γιαούρτι, στα δημητριακά, σε πίτες και κέικ. Η COMPLETE WHEY περιέχει σχεδόν μηδενική ποσότητα λακτόζης, καθιστώντας τη ιδανική για αθλητές που έχουν αλλεργία στο γάλα.

Δοσολογία

Δοσολογία

Προσθέστε 1 δοσομετρητή (30g) σε 200-250 ml νερό, γάλα ή χυμό. Κουνήστε στο σέικερ ή ανακατέψτε στο μπλέντερ για 20” ή μόλις διαλυθεί τελείως και πιείτε το αμέσως. Συνίσταται για 2-3 φόρες την ημέρα.

Συσκευασία

Συσκευασία: 1000g

Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει δοσομετρητή (scoop)

Σύνθεση

Θρεπτική αξία ανά δόση: (1 scoop)

Διαβάστηκε 3950 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες
Κατασκευαστής
Warriorlab
Γραμμάρια 1000

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.