Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


L-Carnosine - Ενισχύει τους μύες

Εν συντομία:


  • Δυναμώνει τους μύες
  • Με αντιγηραντική δράση
  • Μειώνει τις βλάβες από γλυκοζυλίωση
  • Προστατεύει από τα τοξικά μέταλλα

Η L-Carnosine ανήκει στα διπεπτίδια, συνδυασμός δύο αμινοξέων, αλανίνης και ιστιδίνης. Οι υψηλές της συγκεντρώσεις στο σκελετικό μυϊκό ιστό, συμβάλλουν στη ζωτικότητα των μυών.

Η Carnosine παίζει σημαντικό ρόλο και στη σωματική εμφάνιση καθώς διαθέτει αντιγηραντική δράση όταν με την πάροδο του χρόνου τα κύτταρα αρχίζουν να γερνούν. 

Η L-Carnosine, επιπλέον, με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες προφυλάσσει τον οργανισμό από τις βλάβες που προκαλεί η οξείδωση, αποτέλεσμα χημικών αντιδράσεων που συμβαίνουν στο σώμα καθημερινά. Η οξείδωση προκαλεί πρόωρη γήρανση και ασθένειες, αν δεν αντιμετωπισθεί με αντιοξειδωτικά, όπως η L-Carnosine.

Το γεγονός ότι η L-Carnosine βρίσκεται μόνο σε σπονδυλωτά, καθιστώντας ιδιαίτερα σημαντική τη λήψη της για τα άτομα που δεν περιλαμβάνουν  στη διατροφή τους βοδινό, χοιρινό ή κοτόπουλο. Τα συμπληρώματα μπορεί να αυξήσουν το προσδόκιμο της ζωής με τη μείωση της βλάβης στις πρωτεΐνες και το DNA που προκαλείται από τη διαδικασία της γλυκοζυλίωσης. Η Γλυκοζυλίωση συμβαίνει με τον ασυνήθιστο συνδυασμό σακχάρων οδηγώντας σε καρδιοπάθειες, διαβήτης, νόσος του Alzheimer και δερματικές βλάβες.

Επίσης, τα τοξικά μέταλλα που εισβάλλουν στο σώμα δεσμεύονται από την L-Carnosine με στόχο την εξάλειψή τους και την αποφυγή βλάβης στους ιστούς. Τέλος, τα ανοσοποιητικά κύτταρα ενισχύονται και σταθεροποιούνται από την L-Carnosine.

Διαβάστηκε 1860 φορές
Κατηγορία Ειδικά προϊόντα

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.