Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Whey Protein Isolate Chocolate 2lb - Αγνή πρωτεΐνη γάλακτος

Εν συντομία:


  • Καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος
  • Η Καθαρότερη σε συγκέντρωση που αξίζει  90%
  • Spray-dry μέθοδος χωρίς καταλύτες
  • Ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές και δραστήρια άτομα

Η πρωτεΐνη χρησιμοποιείται για την κατασκευή, την επιδιόρθωση, των κατεστραμμένων κυττάρων, τη δημιουργία νευροδιαβιβαστών οι για την αποστολή μηνυμάτων του εγκεφάλου μέσω των νεύρων σε όλο το σώμα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται για να παραχθεί το DNA και το RNA, τα νουκλεϊκά οξέα διαπιστώνουν τη διαμόρφωση και τον τρόπο συμπεριφοράς των κυττάρων του σώματος.

Ο ορός γάλακτος είναι ένα φυσικό υποπροϊόν από την παραγωγή τυριών, το υγρό, δηλαδή, που μένει όταν τα στερεά γάλακτος συμπιέζονται για να σχηματίσουν το τυρί. Αυτό το υγρό μετατρέπεται σε καθαρή σκόνη υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, αλλά πολύ χαμηλής σε λιπαρά. Λόγω της φύσης του ορού γάλακτος, η διαδικασία καθαρισμού είναι μία χαμηλής θερμότητας, spray-dry μέθοδος που δεν χρησιμοποιεί καθόλου διαλύτες.

Η NOW® Whey Protein Isolate είναι βιοδιαθέσιμο αλλά και εύκολο στην πέψη. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων (BCAA’s). Είναι εκ φύσεως χαμηλότερης περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες ενώ η περιεκτικότητα της σε πρωτεΐνη υπερβαίνει το 90%. Η Whey Protein Isolate είναι ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές και δραστήρια άτομα.

Διαβάστηκε 1314 φορές
Κατηγορία Πρωτεΐνες

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.