Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ZMA® - Ψευδάργυρος, μαγνήσιο & βιταμίνη B6

Κατασκευαστής
Now Foods
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


  • Με ψευδάργυρο, μαγνήσιο και βιταμίνη Β6
  • Μεγιστοποιεί την απορρόφηση
  • Βελτιώνει την ανάρρωση των μυών
  • Ποιοτικότερος ύπνος

Το NOW® ΖΜΑ είναι ένας ιδανικός συνδυασμός μαγνησίου, ψευδάργυρου και βιταμίνης Β6, για μέγιστη απορρόφηση ενώ επιταχύνει την ανάρρωση από την άσκηση.

Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος στην κυτταρική διαίρεση, αναπλάθοντας τους ιστούς, ενώ συγχρόνως  αυξάνει την τεστοστερόνη.

Επιπλέον, το μαγνήσιο διατηρεί τους ηλεκτρολύτες σε ισορροπία και προσφέρει ποιοτικότερο ύπνο, καθώς ασθενείς που έπασχαν από έντονη αϋπνία είχαν σημαντικά μειωμένα επίπεδα μαγνησίου.

Το NOW® ΖΜΑ αποκαθιστά, αναδομεί το μυϊκό ιστό ενώ οι ορμόνες που παράγει μεγιστοποιούνται από τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του ύπνου, γι αυτό και συνιστούμε η λήψη να γίνεται προ κατακλίσεως.

Διαβάστηκε 5766 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες
Κατασκευαστής
Now Foods
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.