Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Branched Chain Amino Acid Powder (BCAA) - Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας

Κατασκευαστής
Now Foods
Γραμμάρια 340

Εν συντομία:


  • Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας
  • Ανάπτυξη μυών
  • Λευκίνη
  • Ισολευκίνη
  • Βαλίνη

Τρία διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα ,από τα οκτώ που δεν παράγει το σώμα, λευκίνη, ισολευκίνη και Βαλίνη, είναι ιδιαίτερης σημασίας για πολλούς αθλητές και σωματικά δραστήρια άτομα. Τα BCA αποτελούν το 1 / 3 των αμινοξέων στις πρωτεΐνες των μυών, και είναι αναγκαία για την επιδιόρθωση και την ανάπτυξη των μυϊκών ιστών.

Η NOW® BCAA Powder είναι ο ιδανικός συνδυασμός

Λευκίνη: ελέγχει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, οπωσδήποτε αναγκαία για την ανάπτυξη και την επιδιόρθωση του μυϊκού ιστού, συντελεί στην αύξηση της παραγωγής ορμονών, στην επούλωση τραυμάτων, και εντείνει την παροχή ενέργειας. Αποτρέπει την κατάρρευση των πρωτεϊνών των μυών, μετά από τραύμα ή σοβαρή πίεση.

Ισολευκίνη: μαζί με τη λευκίνη και τη βαλίνη «ξεκουράζουν» τους μύες μετά από σωματική άσκηση ενώ συμμετέχει στο σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης, καθώς και στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και των επιπέδων ενέργειας.

Βαλίνη: τονώνει και είναι απαραίτητη για το μεταβολισμό των μυών, την αναδόμηση των ιστών και τη διατήρηση της ισορροπίας αζώτου στο σώμα. Αποτελεί πηγή ενέργειας στους μύες, διατηρώντας έτσι τη χρήση της γλυκόζης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 07:55
Κατηγορία Αμινοξέα
Κατασκευαστής
Now Foods
Γραμμάρια 340

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.