Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Octacosanol - Φουλάρετε ενέργεια για περισσότερη άσκηση

Κατασκευαστής
Now Foods
Κάψουλες 100

Εν συντομία:


  • Βελτίωση αθλητικών επιδόσεων
  • Αύξηση αντοχής
  • Προστασία από το οξειδωτικό στρες
  • Αύξηση της μυϊκής δύναμης

Η οκτακοζανόλη είναι μία λιπαρή αλκοόλη μακράς αλυσίδας, με παρόμοια δομή με την χοληστερόλη και εντοπίζεται στο έλαιο των φύτρων σίτου. Βρίσκεται και  στο σπανάκι και στη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. 

Η Octacosanol θεωρείται ότι αυξάνει την αθλητική απόδοση, καθιστώντας τον οργανισμό ικανότερο να χρησιμοποιεί το οξυγόνο κατά την άσκηση.

Η Octacosanol γεμίζει το σώμα με μεγαλύτερη αντοχή καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση καταστρέφοντας τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, προφυλάσσει τον μυϊκό ιστό και το DNA από βλάβες, καθώς και το ανοσοποιητικό σύστημα από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε αποτρέπει το γαλακτικό οξύ να συσσωρευτεί και εντείνει την αποθήκευση της γλυκόζης ως γλυκογόνο των μυών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η octacosanol να μπορεί να αυξήσει την μυϊκή δύναμη και αντοχή, επιδρώντας θετικά στη νευρομυϊκή υγεία.

Η χρήση συμπληρώματος διατροφής οκτακοζανόλης, σύμφωνα με έρευνες, οδηγεί σε σημαντικά υψηλότερη δραστηριότητα κρεατινικής φωσφοκινάσης στο πλάσμα (44% αύξηση) και κιτρικής συνθάσης στους μύες (16% αύξηση) σε άτομα που ασκούνται έντονα. Αυτό δείχνει ότι οι εργογενετικές ιδιότητες της Οκτακοζανόλης εξοικονομούν το γλυκογόνο των μυών και αυξάνουν την οξειδωτική ικανότητά τους. 

Η NOW Foods προσφέρει την NOW® Octocosanol 5000 mcg, εμπλουτισμένη με ποσότητες άλλων κορεσμένων αλκοόλων όπως Triacosanol, Hexacosanol και Tetracosanol, για την μέγιστη απόδοση αυτών των οργανικών ενώσεων.

 

Διαβάστηκε 5129 φορές
Κατηγορία Ειδικά προϊόντα
Κατασκευαστής
Now Foods
Κάψουλες 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.