Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


IGF-1 - Για την αύξηση της μυϊκής μάζας

Κατασκευαστής
Now Foods
Παστίλιες 30

Εν συντομία:


  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
  • Μειώνει το λίπος
  • Αυξάνει τη μυική μάζα
  • Βελτιώνει τον ύπνο
  • Βελτιώνει το δέρμα
  • Χαρίζει ενέργεια
  • Μειώνει το γκριζάρισμα των μαλλιών

NOW® IGF-1 συμπλήρωμα διατροφής για την αύξηση της μυϊκής μάζας και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Η IGF-1 (Insulin Growth Factor – 1) είναι ορμόνη που παράγεται κυρίως στο ήπαρ από τη μετατροπή της HGH (Human Growth Hormone). Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH) εκκρίνεται από την υπόφυση, στον ύπνο και μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα, και μετατρέπεται σε IGF από το ήπαρ. Η  HGH είναι σημαντικότατο στάδιο για την ανάπτυξη του σώματος καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Η IGF-1 φέρνει μείωση του σωματικού λίπους, αύξηση της μυϊκής μάζας, τη βελτίωση της επιδερμίδας, αλλά και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο. Επιταχύνει την ανάρρωση των μυών μετά από τραυματισμό, έντονη σωματική δραστηριότητα ή θλάση, καθιστώντας τους παράλληλα ισχυρότερους.

Η παραγωγή αυτού του αυξητικού μεταβολίτη φτάνει στο μέγιστο στη διάρκεια της εφηβείας, λόγω της ανάπτυξης και της γρήγορης εξέλιξης του σώματος. Με το πέρασμα του χρόνου, εκκρίνεται όλο και λιγότερη HGH και IGF-1. Τα μειωμένα επίπεδα HGH και IGF-1 έχουν ως επακόλουθο τα γκρίζα μαλλιά, το γηρασμένο δέρμα, τη μειωμένη ενέργεια και την αύξηση του σωματικού λίπους.

Το NOW® IGF-1 ως συμπλήρωμα διατροφής, είναι ιδιαίτερη φόρμουλα για όσους αγαπούν την καλή υγεία.

Διαβάστηκε 5060 φορές
Κατηγορία Λιποτροπικά
Κατασκευαστής
Now Foods
Παστίλιες 30

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.