Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


L-Arginine & Ornithine - Δύο αμινοξέα για την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης

Κατασκευαστής
Now Foods
Κάψουλες 100

Εν συντομία:


  • Για την παραγωγή αυξητικής ορμόνης
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  • Ενδυνάμωση του σπέρματος
  • Βελτίωση της υγείας της καρδιάς
  • Αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας

H NOW®  L-Aργινίνη και L-Ορνιθίνη συνδυάζει δύο βασικά αμινοξέα σ’ ένα τέλεια ισορροπημένο συμπλήρωμα διατροφής. Η L-ορνιθίνη αντίθετα με την L-αργινίνη, συνήθως δεν περιλαμβάνεται στις πρωτεΐνες.

Η L-αργινίνη και η L-ορνιθίνη συμβάλλουν στη δράση της ουρίας που αποβάλλει την αμμωνία από το σώμα. Η L-αργινίνη και η L-ορνιθίνη προκαλούν την υπόφυση να απελευθερώνει την αυξητική ορμόνη. Η αυξητική ορμόνη είναι το μέσο για την ανάπτυξη των παιδιών και την ενίσχυση των μυών των ενηλίκων. Παράλληλα, ενισχύει την ανοσοποιητική λειτουργία του θύμου αδένα και διεργασία της επούλωσης των πληγών.

Η L-αργινίνη χρησιμεύει στο σχηματισμό δύο ουσιών του σπέρματος της σπερμιδίνης και της σπερμίνης. Η L-αργινίνη αποτελεί το 80% αυτής της ουσίας. Τα συμπληρώματα αργινίνης χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας βελτιώνοντας την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος.

Στην επούλωση των πληγών παρατηρείται επιτάχυνση λόγω της διέγερσης σχηματισμού κολλαγόνου που προκαλούν τα δύο αυτά αμινοξέα.

Η L-αργινίνη αυξάνει τη δράση του νιτρικού οξειδίου (ισχυρός αγγειοδιαστολέας) και ως εκ τούτου συντελεί στην υγεία της καρδιάς, στην αύξηση ροής του αίματος και έτσι στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 22:13
Κατηγορία Αμινοξέα
Κατασκευαστής
Now Foods
Κάψουλες 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.