Clearogen - Η επιστημονική βάση

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 11:34

Εν συντομία:


Δημιουργημένο από δερματολόγο με φυσικά συστατικά, το Clearogen προσεγγίζει πολύπλευρα την ακμή στοχεύοντας στην ρίζα της με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CLEAROGEN

Παρά το γεγονός ότι η συμβολή ορισμένων εξωγενών παραγόντων όπως (ρύποι, λιπαρότητα, μακιγιάζ, κλπ.) είναι οι αιτίες για την ακμή, είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο φραγμός των πόρων και τα βακτήρια είναι η αιτία για την ακμή, χωρίς να παραλείπουμε βέβαια και το βασικό παράγοντα για να αναπτυχθεί η ακμή, τις ορμόνες.  

  1. Η ακμή αρχίζει με τις αρνητικές επιδράσεις της ορμόνης DHT (διυδροτεστοστερόνη)στους αδένες έκκρισης του ελαίου.
  2. Η Τεστοστερόνη μετατρέπεται σε DHT εξαιτίας του ενζύμου 5 άλφα [αναγωγείς] 
  3. Η σύνδεση της DHT με τους υποδοχείς των ανδρογόνων λαμβάνει χώρα στους αδένες έκκρισης του ελαίου.
  4. Η  έκκριση του ελαίου διεγείρεται σε μεγάλο βαθμό λόγω της DHT
  5. Οι Πόροι του δέρματος φράζουν λόγω της υπερβολικής ποσότητας λίπους, και έτσι επιτρέπεται η ανάπτυξη των βακτηρίων εξαιτίας των οποίων προκαλείται φλεγμονή, μόλυνση και εμφανή ακμή. 


Είναι σχεδιασμένο από δερματολόγο με τρόπο ώστε να αντιμετωπίζεται η ακμή στη ρίζα της  και  στο οποίο περιέχονται  φυσικά συστατικά,  με το Clearogen προσεγγίζεται πολύπλευρα η ακμή καθώς στοχεύει στην ρίζα της με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Αντίθετα με άλλα προϊόντα που υπάρχουν για τη θεραπεία της ακμής, τα οποία έχουν σαν μοναδικό στόχο την καταστροφή των βακτηρίων και την απελευθέρωση των πόρων, στόχος του Clearogen είναι η αιτία της ακμής. Στο ολοκληρωμένο σύστημα του Clearogen για τη θεραπεία της ακμής περιλαμβάνονται τα εξής: ένα Αφρώδες Καθαριστικό, το Clarifying Toner και η Λοσιόν, των οποίων η λειτουργία συνδυάζεται με:

  1. Τη μείωση της παραγωγής  της DHT και την αποτροπή της έκκρισης μεγάλης ποσότητας ελαίου στον οργανισμό.
  2. Τη μείωση της διέγερσης του αδένα από τον οποίο εκκρίνονται τα έλαια λόγω της εμπόδισης των υποδοχέων των ανδρογόνων. 
  3. Το άνοιγμα των πόρων και την εξάλειψη των βακτηρίων από τα οποία προκαλείται η ακμή.
  4. Τη μείωση του ερεθισμού και της φλεγμονής , επιτρέποντας στο δέρμα να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα.

Ως μία φόρμουλα η οποία δημιουργήθηκε από τον Δερματολόγο Δρ Alex Khadavi με πιστοποίηση από το Διοικητικό Συμβούλιο, το Clearogen έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία της υπάρχουσας ακμής και για την πρόληψη μελλοντικών εξάρσεων της πάθησης.

Όπως έχει αποδειχτεί επιστημονικά ο συνδυασμός των πιο ασφαλή σε ποιότητα φυσικών συστατικών με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, είναι μια θεραπεία η οποία καθαρίζει το δέρμα σας απαλά και αποτελεσματικά. Έτσι, σταματήστε να πλένετε δέρμα σας κάνοντας πλύσεις προσώπου και να το τρίβετε με λοσιόν που δεν λύνουν το πρόβλημα της DHT, με την οποία συνδέεται η ακμή. Το μόνο που θα κάνουν είναι να λύσουν το πρόβλημα σας προσωρινά.

Με το Clearogen θα λάβετε ολοκληρωμένα αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια χρόνου, καθώς συμβάλλει στη μείωση της παραγωγής της DHT, από την αρχή, απομακρύνοντας τα βακτήρια τα οποία είναι η αιτία της ακμής. Θα έχετε ένα υγιέστερο δέρμα κατά τον πρώτο μήνα και θα δείτε αισθητή βελτίωση από την ακμή σε μόλις λίγες εβδομάδες χρήσης του ολοκληρωμένου συστήματος Clearogen για τη θεραπεία της ακμής. Τα υπάρχοντα βακτήρια καταστρέφονται και προλαμβάνονται μελλοντικές εξάρσεις της ακμής - όλα αυτά με ένα εύκολο στη χρήση σύστημα.

Διαβάστηκε 1551 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 22:18

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.