Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


HOODIA-FORCE® ORAL SPRAY - Σπρέυ φυσικών συστατικών που μειώνει την όρεξη

Εν συντομία:


  • Μειώνει την όρεξη
  • Από φυσικά συστατικά
  • Χωρίς παρενέργειες

Το Hoodia-Force ® ελέγχει την όρεξη εύκολα και πρακτικά με ένα αποτελεσματικό μπουκάλι στοματικού ψεκασμού. Ιδανικό για όσους βρίσκονται συνέχεια εν κινήσει ή σε εκείνους που δεν επιθυμούν τη λήψη φαρμάκων. Μόλις δύο ψεκασμοί κάτω από τη γλώσσα μπορεί να είναι αρκετοί για να μειώσουν την όρεξη με φυσικό τρόπο.

  • Μπορείτε να πάρετε αυτό το υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα απώλειας βάρους οπουδήποτε και οποτεδήποτε μένοντας σε οποιαδήποτε δίαιτα
  • Το υγρό του εκχύλισμα φέρνει άμεσα αποτελέσματα
  • Δεν έχει παρενέργειες

Το Hoodia-Force® είναι 100% πιστοποιημένο & με δοκιμασμένη την πηγή του εκχυλίσματος. Το Hoodia-Force® παράγεται με τέτοια διαδικασία ώστε να αποσπάσουν μια σειρά από βιολογικά ενεργές χημικές ουσίες από το Hoodia Gordonii. Δύο γρήγοροι ψεκασμοί των Hoodia-Force® πριν από τα γεύματα ή σνακ αρκούν για να κάνουν την απώλεια βάρους την ευκολότερη διαδικασία.

Συμπλήρωμα διατροφήςΔραστική ουσία: Hoodia Gordonii 20:01 2X Απόσπασμα

Ανενεργά συστατικά: γλυκερίνη, Οργανική αλκοολικής 9% viv, αποσταγμένο νερό.

ΟδηγίεςΨεκάστε δύο φορές κάτω από τη γλώσσα 3 φορές την ημέρα, 15 λεπτά πριν από το πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια λογική δίαιτα και πρόγραμμα άσκησης.

Αυτό το προϊόν δεν συνιστάται για εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες, για παιδιά κάτω των 18 ετών ή άτομα με γνωστή ιατρική πάθηση, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη ή την υπογλυκαιμία. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη σκοπιμότητα αυτού του προϊόντος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ως μέρος της δίαιτας και προγράμματος άσκησης.

Διαβάστηκε 2666 φορές
Κατηγορία Αδυνάτισμα

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.