Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ISOTROPIN® HGH-R - Κάψουλες για την αύξηση της αυξητικής ορμονης

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


 • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
 • Βοηθά στην επαναφορά νεανικότητας στο δέρμα
 • Αυξάνει την ενέργειας & την αντοχής
 • Ενισχύει το χτίσιμο των μυών
 • Ενίσχυση το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Λειτουργεί σαν φυσικό αντικαταθλιπτικό
 • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
 • Ενισχύει όραση και ακοή
 • Αυξάνει τη λίμπιντο

Το ISOTROPIN® HGH-R οδηγεί στην απώλεια βάρους, σε νεανικότερη εμφάνιση δέρματος, αυξάνει την ενέργεια & αντοχή, στην ανάπτυξη μυών και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, λειτουργεί κατά της κατάθλιψης, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, την όραση, την ακοή, ενώ αυξάνει τη λίμπιντο.

ISOTROPIN® HGH-R

Το ISOTROPIN ® HGH-R αυξάνει με ασφαλή τρόπο τις GH και IGF-1. Το ISOTROPIN® HGH-Ε χωρίς ορμόνες διατηρεί περισσότερο τη νεότητα φέρνοντας ευεξία και μακροζωία μέσα από τη βελτίωση της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της ενέργειας, της απώλειας βάρους, των αθλητικών επιδόσεων και την εξισορρόπηση ορμονών.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Η Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH) αποκαθιστά το πάχος του δέρματος, την ελαστικότητα, λειαίνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί τα μαλλιά και τα νύχια. Προωθεί την καύση του λίπους, αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα. Η HGH ενισχύει επίσης τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες και στις γυναίκες. Η HGH αναζωογονεί το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στη μείωση πιθανοτήτων εμφάνισης καρδιακών παθήσεων μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και τη βελτίωση του προφίλ της χοληστερόλης στο αίμα. Η HGH βελτιώνει την πρόσληψη οξυγόνου και μπορεί να προλάβει την οστεοπόρωση. Η HGH αναζωογονεί τις λειτουργίες των αδένων. Το ornithine alpha-ketoglutaric οξύ μπορεί να βελτιώσει την αξιοποίηση των πρωτεϊνών και τη σύνθεση, την ανοχή στη γλυκόζη και την τόνωση του μεταβολισμού.

Τι είναι το ISOTROPIN® HGH-R;

OKG (ornithine alpha-ketoglutaric): Επιδρά θετικά στις ορμόνες, στο ανοσοποιητικό σύστημα, επουλώνει τραύματα και έχει αναβολικές ιδιότητες. Το OKG (ένα άλας που σχηματίζεται από ένα μόριο του-κετογλουταρικού (α-KG) και δύο μόρια της ορνιθίνης) ρυθμίζει το μεταβολισμό όντας πρόδρομος της γλουταμίνης και της αργινίνης. Η διαθεσιμότητα γλουταμίνης προωθεί την πρωτεϊνική σύνθεση στους σκελετικούς μύες. Υπάρχει ένας συσχετισμός των χαμηλών επιπέδων γλουταμίνης με τη μείωση της πρωτεϊνοσύνθεσης, και με παραγωγή πρωτεϊνών χαμηλότερης ποιότητας. Το OKG είναι επίσης ένας πρόδρομος για άλλα αμινοξέα και κετοξέα, τα οποία είναι σημαντικά για την πρωτεϊνοσύνθεση, όπως το Proline και το α-Ketoisocaporate. Επίσης έχει επίδραση στην ορμόνες, όπως η ινσουλίνη και η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, και έχει μια αναβολική δράση στους μύες. Είναι περίπου δέκα φορές πιο αποτελεσματική στην αύξηση των επιπέδων ορνιθίνης στο αίμα από τα κανονικά L-ορνιθίνη HCL. Το OKG ενισχύει την απελευθέρωση στο σώμα της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης και αυξάνει επίσης τα επίπεδα της αργινίνης και της γλουταμίνης στους μύες.

Χειρουργική και επούλωση τραυμάτων: Το OKG είναι ένας πρόδρομος της γλουταμίνης και ως πολυαμίνη παίζει ρόλο στη λειτουργία των κυττάρων και την πρωτεϊνοσύνθεση ενώ επουλώνει πληγές και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Τονώνει επίσης την ανάπτυξη των ανθρώπινων ινοβλαστών. Ασθενείς που τους χορηγήθηκε OKG πριν και μετά το χειρουργείο είχαν αυξημένη επούλωση και μειωμένες επιπλοκές. Μια άλλη ελεγχόμενη μελέτη έδειξε αύξηση στο ποσοστό ανάρρωσης των ηλικιωμένων ασθενών με πληγές κατάκλισης. Η λήψη OKG μπορεί επίσης να προλάβει τον καταβολισμό των μυών για όσους βρίσκονται σε χειρουργική αποκατάσταση.

Αθλητές: Όταν τα συστατικά του OKG συνδυάζονται διαπιστώνεται μεγαλύτερη αναβολική δράση απ’ ότι κατά τη μεμονωμένη δράση. Χρησιμεύει για την παραγωγή της γλουταμίνης (το πιο άφθονο αμινοξύ στο μυϊκό ιστό), αυξάνει την αργινίνη στους μύες, και συμμετέχει στην παραγωγή των αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου. Το OKG επιδρά στις αναβολικές ορμόνες, όπως η ινσουλίνη και η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη και αυξάνει δραματικά τα επίπεδα στο αίμα του ανθρώπινου αυξητικού παράγοντα-1. Αποτοξινώνει από αμμωνία τους body builders και άλλους αθλητές. Φαίνεται να υπάρχει, επίσης, μια σύνδεση μεταξύ της διαδικασίας βιοσύνθεσης των πολυαμινών και των αναβολικών επιδράσεων της ορνιθίνης-α-κετογλουταρικού.

Τραύμα: Σε μελέτες ασθενών με τραύμα και σήψη το OKG περιορίζει την πτώση στο πλάσμα γλουταμίνης, λόγω αυτών των συνθηκών ενώ είχαν αυξημένη πρόσληψη τροφής και ισορροπία αζώτου. Η αναβολική δράση των συμπληρωμάτων OKG προλαμβάνει τον καταβολισμό των μυών ασθενών που αναρρώνουν από αυτές τις συνθήκες.

Πρόσθετα οφέλη από OKG

Τα συμπληρώματα OKG αύξησαν την πρόσληψη τροφής των ηλικιωμένων ασθενών. Τα παιδιά με τη νόσο του Κρόνου, παρουσίασαν αύξηση του ύψους και του βάρους. Άτομα με εκφυλιστικές ασθένειες (όπως ο καρκίνος), με χαμηλό ισοζύγιο αζώτου και καταβολισμό, έχουν αυξημένη πρόσληψη τροφής και βελτίωση της ισορροπίας αζώτου μετά από λήψη συμπληρώματος OKG .

Το πρωτόγαλα:

Το ISOTROPIN® HGH-R χρησιμοποιεί πρωτόγαλα (το γάλα που παράγεται αμέσως μετά τη γέννησή και πριν από την γαλουχία και το οποίο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το ανθρώπινο πρωτόγαλα). Έχει βρεθεί ότι το ανθρώπινο πρωτόγαλα περιέχει 2% IgG, ενώ το πρωτόγαλα από βοοειδή περιέχει 86% IgG

Τι μπορεί να κάνει το πρωτόγαλα για εσάς;

 • Αυξάνει εκθετικά την ικανότητα αυτοθεραπείας, μειώνει τις αλλεργίες, την κούραση και το μυϊκό πόνο.
 • Βελτιώνει πολύ τους αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι με τη σειρά τους αυξάνουν τα επίπεδα των HGH και IGF-1.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
 • Παρέχει αντιβακτηριδιακή, αντιυική και αντιμυκητιακή προστασία.
 • Προωθεί την ανάπτυξη των μυών, των οστών και την υγεία των αρθρώσεων.

Τι είναι τα Αμινοξέα ελεύθερης μορφής;

Τα αμινοξέα ελεύθερου τύπου δε χρειάζονται καμία απολύτως πέψη, και μπορούν να απορροφηθούν εύκολα. Αντίθετα με τις πρωτεΐνες, τα αμινοξέα ελεύθερης μορφής μπορούν να λαμβάνονται με άδειο στομάχι, όπως χρειάζεται και πριν από την προπόνηση. Οι πρωτεΐνες πρέπει να καταναλώνονται με γεμάτο στομάχι για να ενεργοποιείται η απελευθέρωση των πεπτικών υγρών. Αυτός είναι ο λόγος που τα περισσότερα συμπληρώματα πρωτεΐνης παρουσιάζονται σε πόσιμη μορφή. 

L-Γλυκίνη (σε ελεύθερη μορφή): Το πιο απλό αμινοξύ που βρίσκεται στο σώμα και αυξάνει την HGH και στην προπόνηση. Βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στους ιστούς του δέρματος και του συνδετικού ιστού, επιταχύνει την επούλωση των πληγών ενώ υποστηρίζει την ανάπτυξη των μυών. Η γλυκίνη συντελεί στην υγεία του προστάτη και διαδραματίζει καθοριστικό ρολό στην ανάπτυξη και την ποιότητα των σκελετικών μυών και των ιστών μας. 

L-αργινίνη (σε ελεύθερη μορφή): Η αργινίνη αυξάνει τα επίπεδα HGH αναστέλλοντας τις εκκρίσεις του αναστολέα της αυξητικής ορμόνης σωματοστατίνη. Η Αργινίνη λειτουργεί ακόμα και σε μεγάλη ηλικία, αυξάνει το επίπεδο της HGH στο αίμα  τρεις φορές πάνω από την ηλικιακή ομάδα τους. Η αγγειοδιαστολή είναι ένα ακόμα πολύτιμο αποτέλεσμα, καθώς τα ένζυμα μετατρέπονται σε μονοξείδιο του αζώτου (NO), λειτουργώντας ως νευροδιαβιβαστής. 

L-Ορνιθίνη (σε ελεύθερη μορφή): αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, και συμβάλλει στην αποτοξίνωση του ήπατος από την αμμωνία, στη μυϊκή ανάπτυξη με την αύξηση των επιπέδων των αναβολικών (αυξητικών) ορμονών, όπως η ινσουλίνη και η αυξητική ορμόνη. Βοηθά έμμεσα στο μεταβολισμό του λίπους, στην επούλωση και στην αναδόμηση του δέρματος και των ιστών. 

L-Λυσίνη (σε ελεύθερη μορφή): δεν μπορεί να παραχθεί από τον οργανισμό από άλλες θρεπτικές ουσίες. Βοηθά στην επαρκή απορρόφηση του ασβεστίου και στο σχηματισμό του κολλαγόνου στους ιστούς των οστών, των χόνδρων και του συνδετικού ιστού. Η λυσίνη ενισχύει την κυκλοφορία και το ανοσοποιητικό σύστημα στην παραγωγή αντισωμάτων. Μετριάζει την οξύτητα του οργανισμού (αλκαλική ισορροπία), επηρεάζει την επίφυση και τους μαστικούς αδένες και σχετίζεται με τη λειτουργία της χοληδόχου κύστης. Θεωρείται ότι η λυσίνη μπορεί τελικά να παίξει κάποιο ρόλο στην πρόληψη και θεραπεία της οστεοπόρωσης. Η λυσίνη συνεργάζεται με άλλα αμινοξέα για να διατηρηθεί η άλιπη μάζα σώματος και τα αποθέματα αζώτου του σώματος.

L-γλουταμίνη (σε ελεύθερη μορφή): Μαζί με τη γλυκόζη παρέχει στον εγκέφαλο με ενέργεια. Η L-γλουταμίνη εξαλείφει την επιθυμία για αλκοόλ, διατηρεί την πνευματική εγρήγορση, και την υγεία του νευρικού συστήματος. Πιστεύεται ότι συμβάλλει στη θεραπεία της άνοιας, της κατάθλιψης και της κούρασης.

Λεπτομέρειες

Μέγεθος δόσης: 2 κάψουλες

Ποσότητες ανά δόση

Αργινίνη (L-αργινίνη HCl) 400 mg *

Ορνιθίνης (L-ορνιθίνη HCl) 300 mg *

L-Λυσίνη (L-λυσίνη υδροχλωρική) 100 mg *

Γλουταμίνη (L-γλουταμίνη HCl) 300 mg *

Πρωτόγαλα (βοοειδών) 200 mg *

OKG 100 mg *

Γλυκίνη (L-γλυκίνη HCl) 100 mg *

Άλλα συστατικά: ζελατίνη, το όξινο φωσφορικό ασβέστιο, μαγνήσιο στεατικό, και στεατικό οξύ

Οδηγίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΑΝ το σφράγισμα ασφαλείας λείπει ή είναι κατεστραμμένο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: περιέχει γάλα (πρωτόγαλα) 1 - 2 κάψουλες ημερησίως ως συμπλήρωμα διατροφής. Για καλύτερα αποτελέσματα, να λάβει με άδειο στομάχι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν ή μετά το φαγητό και λίγο πριν τον ύπνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες, τα παιδιά κάτω των 18 ετών, και τα άτομα με γνωστή ιατρική πάθηση θα πρέπει να συμβουλευτούν ένα γιατρό πριν χρησιμοποιήσουν αυτό ή οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η προσθήκη γλουταμίνης μπορεί να ελαχιστοποιήσει τη διάσπαση του μυϊκού ιστού και να βελτιώσει το μεταβολισμό των πρωτεϊνών.

Διαβάστηκε 7593 φορές
Κατηγορία Αδυνάτισμα
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.