Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


XANTHADRENE - Νέο προϊόν για να χάσετε την κοιλιά!

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


  • Υποστηρίζει τον υγιή μεταβολικό ρυθμό και κατανομή του λίπους
  • Απώλεια έως και 10% του βάρος του σώματος
  • Στοχεύει γύρω από την κοιλιά
  • 450% μεγαλύτερη απώλεια βάρους από σκέτη δίαιτα

Το XANTHADRENE είναι μία εντελώς νέα και καινοτόμα προσέγγιση για την απώλεια βάρους, ιδίως γύρω από την κοιλιακή χώρα. Υποστηρίζει τον υγιή μεταβολικό ρυθμό και κατανομή του λίπους. Απώλεια έως και 10% του βάρους του σώματος, κυρίως γύρω από την κοιλιά. 450% μεγαλύτερη απώλεια βάρους από σκέτη δίαιτα μόνο μετά από 16 εβδομάδες! 

Η φουκοξανθίνη μπορεί να καταπολεμήσει την παχυσαρκία. Βοηθάει στην καύση λίπους (ιδιαίτερα ενδοκοιλιακό λίπος) μέσω προσαρμοστικής θερμογένεσης στο λευκό λιπώδη ιστό. Αυτή η προσέγγιση δεν είχε ερευνηθεί ως τώρα. Η φουκοξανθίνη διασπά οικογένειες πρωτεϊνών δίνοντας τη δυνατότητα στο σώμα να μεταβολίσει το λίπος φυσικά, κάτι το οποίο συνήθως δεν είναι αυτό που ο οργανισμός καίει, όταν χρειάζεται ενέργεια. Η φουκοξανθίνη μπορεί να κάψει μέχρι και 10% του σωματικού βάρους, κυρίως γύρω από την κοιλιά.

Η φουκοξανθίνη μάλλον στοχεύει στην πρωτεΐνη UCP1, που αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο καίγεται το κοιλιακό λίπος. Το κοιλιακό λίπος, που ονομάζεται επίσης λευκός λιπώδης ιστός, είναι το είδος του λίπους που περιβάλλει ζωτικά όργανα και μπορεί να δημιουργήσει καρδιακές παθήσεις και διαβήτη.

Η φουκοξανθίνη διεγείρει την παραγωγή του DHA, ένα από τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Σε μία μελέτη με 110 υπέρβαρες γυναίκες, η φουκοξανθίνη και το ρόδι προκάλεσαν σχεδόν 450% μεγαλύτερη απώλεια βάρους από σκέτη δίαιτα μόνο μετά από 16 εβδομάδες! Οι σπόροι ροδιού προλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων λιποκυττάρων κόβοντας την παροχή αίματος προς αυτά με αποτέλεσμα την ατροφία τους. Σε μια άλλη κλινική δοκιμή παρουσιάστηκε αύξηση του μεταβολικού ρυθμού κατά 18,5% συγκριτικά με αυτούς που ακολουθούσαν μόνο δίαιτα.

Η φουκοξανθίνη δίνει ένα διακριτικό καφέ χρώμα. Η φουκοξανθίνη περιέχεται στα φύκια Wakame έχει δυναμικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας και του διαβήτη τύπου II.

Άλλα δύο βασικά συστατικά του XANTHADRENE είναι το Hoodia (Πιστοποιημένο της Νότιας Αφρικής) και Εκχύλισμα από Πράσινο Τσάι.

Τι είναι το Hoodia

Το Hoodia περιέχει ένα μόριο (P57), παρόμοιο με τη ζάχαρη, αλλά πολύ ισχυρότερο. Κάνει τον εγκέφαλο να νομίζει ότι έχει επέλθει κορεσμός, εξαλείφοντας έτσι το αίσθημα της πείνας. Ως φυσικός αναστολέας όρεξης βοηθά στην απώλεια βάρους μέσω ελέγχου της όρεξης αλλά δεν αποτελεί καθεαυτό προϊόν απώλειας βάρους. Χαρακτηρίζεται  τρόφιμο και όχι φάρμακο. Δεν είναι ένα διεγερτικό ούτε έχει θερμογόνες ιδιότητες, αλλά επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στη διατροφή, όταν είναι πεινασμένοι, το Hoodia είναι πολύ αποτελεσματικό.

Τι είναι το απόσταγμα από πράσινο τσάι;

Το πράσινο τσάι δαπανά περισσότερη ενέργεια του οργανισμού και επομένως βοηθάει στην απώλεια βάρους. Το πράσινο τσάι περιέχει "thermogenic" ουσίες που μεταβολίζουν περισσότερο λίπος. Αυτές οι δραστικές ουσίες (πολυφαινόλες catchechine) αυξάνουν το βαθμό αποτελεσματικότητας.

Άλλα οφέλη της φουκοξανθίνης για την υγεία :

Διαβήτης: Η φουκοξανθίνη  μειώνει τα επίπεδα ινσουλίνης και γλυκόζης στο αίμα, επειδή φαίνεται να προωθεί το σχηματισμό του DHA (το ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που βρίσκεται στο ιχθυέλαιο) το οποίο  αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, τη βελτίωση των τριγλυκεριδίων και μειώνει την LDL («κακή») χοληστερόλη.

Καρκίνος: Η φουκοξανθίνη μπορεί να έχει αντικαρκινική δράση. Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες που να δείχνουν κατά πόσο αυτό ισχύει και για τον άνθρωπο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για τη χρήση της ως συμπληρωματική θεραπεία για τον καρκίνο.

Στοιχεία

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα

Δόσεις ανά συσκευασία: 90

Ποσό ανά δόση:

Αποκλειστικό μείγμα:

Αποτελείται της Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (που παρέχουν 18 mg που απαντούν καφεΐνη), Certified Νότιας Αφρικής Hoodia Gordonii Cactus (σκόνη) και εκχύλισμα από ρόδι (παροχή των 5 mg ellagic οξέος). 283 mg

Φουκοξανθίνη

(Από Wakame) (Καφέ φύκια) (Undaria pinnatifida) 5 mg (Ημερήσια Τιμή δεν έχει καθιερωθεί)

Άλλα συστατικά: Ζελατίνη, κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου και στεατικό οξύ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το προϊόν περιέχει 18 mg καφεΐνης ανά μερίδα (που ισοδυναμεί στο 1/5 φλιτζανιού καφέ)

Οδηγίες

 Μία (1) κάψουλα τρεις (3) φορές την ημέρα με το φαγητό και 8 ουγγιές του νερού. Αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα λογικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Μην υπερβαίνει τις τρεις (3) κάψουλες την ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. 

Ακατάλληλο για τις εγκύους ή τις θηλάζουσες , τα παιδιά κάτω των 18 ετών, ή άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή. 

Διακόψτε αμέσως τη χρήση, εάν νιώσετε ναυτία, αϋπνία ή νευρικότητα. 

Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε πάσχοντες από υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη, ή οποιαδήποτε καρδιαγγειακή διαταραχή, καρδιακές παθήσεις, υπερθυρεοειδισμό, ή παίρνετε αντικαταθλιπτικά φάρμακα. 

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση.

Διαβάστηκε 2609 φορές
Κατηγορία Αδυνάτισμα
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.