Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ADVANTRIM® - Τέλειο για το κάψιμο του λίπους!

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


  • Καίει το λίπος
  • Ενισχύει τη σωματική απόδοση
  • Ελέγχει την όρεξή σας
  • Ενισχύει τη  μυϊκή μάζα
  • Σας χαρίζει ενέργεια

Το τέλειο συμπλήρωμα για το Κάψιμο του Λίπους και για άνδρες και για γυναίκες!

Στο Advantrim ® περιέχεται ένα μέρος από εσπεριδοειδή (C aurantium) στο οποίο περιλαμβάνονται μια ομάδα αδρενεργικών αμινών έμμεσης δράσης (Β-συμπαθητικομιμητικά), τα οποία συμβάλλουν στη διευκόλυνση της αξιοποίησης των υποστρωμάτων ενέργειας, στην ενίσχυση των μεταβολικών διεργασιών, στην απορρόφηση των αμινοξέων από τους μυς, στην αύξηση της λιπόλυσης ( κατανομή του λίπους) και έτσι μπορεί να μειωθεί με ήπιο τρόπο η πείνα επιφέροντας κατασταλτικά αποτελέσματα. Είναι το μόνο πιστοποιημένο θερμογόνο συστατικό για την απώλεια βάρους και της σωματικής απόδοσης στην αγορά σήμερα.

  • Καύση του λίπους
  • Ενισχύεται η σωματική απόδοση και η ενέργεια
  • Ελέγχεται η όρεξή σας
  • Ενισχύεται η  μυϊκή μάζα

Το Advantrim ® συμβάλλοντας ως μια συνεργική συλλογή θρεπτικών ουσιών και βοτάνων βοηθά το σώμα στη διατήρηση της υγείας του οργανισμού με τη μόνη διαφορά ότι τώρα γίνεται με τρόπο έτσι ώστε να συντελείται η καύση θερμίδων από το σώμα με τέτοιον ρυθμό, σύμφωνα με τον οποίον διατηρείται η υγεία του οργανισμού μακροπρόθεσμα και τα κιλά κρατιούνται μακριά!

Στο Advantrim ® περιέχεται επίσης ένα ισχυρό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, το οποίο όπως αποδεικνύεται μέσα από κλινικές μελέτες τις οποίες πραγματοποίησε ο Δρ Abdul Dulloo στο  πανεπιστήμιο της Γενεύης στην Ελβετία, ότι συμβάλλει στην αύξηση των ποσοστών του μεταβολισμού και επιταχύνεται η οξείδωση των λιπών. Το πράσινο τσάι δεν έχει μόνο το πλεονέκτημα στο να συμβάλλει στην καύση του λίπους από το σώμα, είναι επίσης ένα άριστο αντιοξειδωτικό. Έτσι όχι μόνο θα χάσετε βάρος, αλλά επίσης το σώμα σας θα προστατευθεί από τους περιβαλλοντικούς και συστηματικούς ρύπους στους οποίους είστε εκτεθειμένοι σε καθημερινή βάση!

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο στο Advantrim ® είναι το εκχύλισμα του κακάο το οποίο συμβάλλει απαλά έτσι ώστε το σύστημά σας να παρακινηθεί για να χρησιμοποιήσει τα λιπαρά οξέα ως πηγή ενέργειας, αυτό το συστατικό παρέχεται με τη μορφή ενός εκχυλίσματος κακάο και ενός φυτού της Νότιας Αμερικής  αποκαλούμενο Yerba Mate. Σε αυτά τα βότανα περιέχονται επίσης άλλα φυτοχημικά η δράση των οποίων βοηθά στη διαδικασία απώλειας βάρους. Επιπροσθέτως, η έρευνα δείχνει ότι τα μέτρια ποσά καφεΐνης μπορεί επίσης βελτιώνουν την εγρήγορση, τη συγκέντρωση και τη μνήμη.

Στο Advantrim ® περιέχεται μια επαναστατική ένωση η οποία καίει το λίπος, η προέλευση της οποίας έγκειται σε ένα τμήμα των εσπεριδοειδών aurantium. Σε αυτό το τμήμα των εσπεριδοειδών περιέχονται αλκαλοειδή τα οποία σχετίζονται με τα αλκαλοειδή εφεδρίνης και δρουν παρόμοια στον μεταβολισμό και στην κατανομή του λίπους, χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες της εφεδρίνης. Ο ρυθμός του μεταβολισμού αυξάνεται, και επίσης αυξάνεται το ποσοστό κατά το οποίο κατανέμεται το αποθηκευμένο λίπος στο σώμα (λιπόλυση).

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα στοιχεία τα οποία περιέχει το Advantrim ® μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικά όσο αποτελεσματικά είναι τα στοιχεία τα οποία περιέχει το φυτό  ma huang (Ephedra ή εφεδρίνη), αλλά χωρίς τις παρενέργειες και τις πιθανές αρνητικές παρενέργειες για το καρδιαγγειακό και για το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Το κλειδί της επιτυχίας αυτών των στοιχείων είναι η ικανότητά τους στο να συμβάλλουν στην τόνωση των βήτα-3 κυτταρικών υποδοχέων, με πολύ μικρή επίπτωση στους άλφα-1, άλφα-2, βήτα-1, και στους βήτα-2 υποδοχείς. Αυτό σημαίνει ότι η δράση τους είναι τέτοια ώστε να αυξάνεται ο μεταβολικός ρυθμός, χωρίς να επηρεάζεται ο  καρδιακός ρυθμός ή η αρτηριακή πίεση. Η απελευθέρωση της αδρεναλίνης και της νοραδρεναλίνης, ενθαρρύνεται από τη μοναδική σύνθεση των αδρενεργικών αμινών. Αυτό συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα στην περιοχή των υποδοχών  βήτα-3 οι οποίοι βρίσκονται κυρίως στο λιπώδη ιστό και στο ήπαρ. Η κατανομή του λίπους προωθείται από τη διέγερση αυτών υποδοχών βήτα-3. Ταυτόχρονα, λόγω αυτής της διέγερσης προκαλείται αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού (θερμογένεση), ο οποίος συμβάλλει στην καύση των θερμίδων.

Η προέλευση των τροφίμων και των φαρμακευτικών φυτών από τα είδη των εσπεριδοειδών τα οποία χρησιμοποιούνται ακόμα για διάφορους σκοπούς διατροφής και για τα οφέλη τα οποία παρέχουν στην υγεία,  δεν είναι αναγνωρισμένη ως εκείνα τα φυτά και τα βότανα τα οποία αντιμετωπίζουν άξια προβλήματα βάρους ή βελτιώνουν τη σωματική απόδοση και ικανότητα. 

Εν μέρει, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα επίπεδα της δράσης των ουσιών στα περισσότερα προϊόντα των εσπεριδοειδών είναι χαμηλή. Τα υψηλότερα επίπεδα τα συναντούμε σε μέρη των φυτών τα οποία δεν τα καταναλώνουμε συνήθως, ή σε φυτά που δεν έχουν αναπτυχθεί.

Για παράδειγμα, η διατύπωση των επιπέδων σε μέρη ανά εκατομμύριο των ουσιών αυτών των οποίων περιέχονται στο χυμό του πορτοκαλιού ή ακόμη και σε μέρη ανά δισεκατομμύριο, σημαίνει ότι πρέπει να καταναλώνουμε 40 ή και περισσότερα ποτήρια χυμού πορτοκαλιού την ημέρα, ή τρώγοντας 80 πορτοκάλια, ώστε να γίνει η  πρόσληψη των δραστικών ουσιών, η λήψη των οποίων θα μπορούσε να γίνει από ένα ή δύο κάψουλες Advantrim ®.

Οι κύριες αμίνες αδρενεργικών (αλκαλοειδή) από το εκχύλισμα  των εσπεριδοειδών είναι οι: synephrine και n-methyltyramine, η δράση των οποίων είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου έμμεση. Στις κλασσικές δοκιμές, τα  αλκαλοειδή των εσπεριδοειδών δείχνουν ιδιότητες παρόμοιες με την εφεδρίνη, σε σχέση με την ενεργοποίηση των β-υποδοχέων. Πιο πρόσφατα, μελέτες έχουν δείξει ότι τόσο η octopamine και η synephrine ως φαίνεται τονώνουν αποτελεσματικά τη λυπόλυση [απώλεια λίπους] καθώς επιδρούν στον υποδοχέα Β-3. Πιο πριν από αυτό είχε γίνει η αποκάλυψη ότι η αποτελεσματικότητα της synephrine ήταν περίπου 3,5 φορές περισσότερη όσον αφορά την ενίσχυση της λιπόλυσης, όπως της οκτοπαμίνης. Υπάρχουν επομένως ενδείξεις ότι το αλκαλοειδές μείγμα Advantrim ® είναι ανώτερο από το μείγμα των αλκαλοειδών εφεδρίνης, το οποίο περιέχει το φυτό ma-huang (Ephedra sinica) όσον αφορά τις επιπτώσεις στους β-υποδοχείς γενικά.

Ωστόσο, αυτή η θεωρητική υπεροχή δεν επεκτείνεται στον τομέα των ανεπιθύμητων ενεργειών, καθώς αρχικές μελέτες σε εθελοντές χωρίς λίπος και σε παχύσαρκους εθελοντές, έδειξαν ότι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στην (καύση λίπους), χωρίς να αυξήσουν τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση ή και χωρίς να εμφανιστεί κάποια επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα διέγερσης. Μια κλινική μελέτη έδειξε εξαιρετική απώλεια βάρους με πλήρη απουσία παρενεργειών.

Έτσι αν και τα αλκαλοειδή εσπεριδοειδή φαίνεται να είναι τουλάχιστον τόσο θερμογόνα όπως και τα αλκαλοειδή εφεδρίνης, είναι σαφώς πιο ήπια από ό, τι τα τελευταία και έτσι δεν προκαλούνται οι δευτερεύουσες παρενέργειες οι οποίες έχουν σχέση με τη χρήση του Ma Huang-(νευρικότητα, ανησυχία, γρήγοροι παλμοί, αύξηση της αρτηριακής πίεσης ). Η εκτίμηση είναι ότι η καλύτερη ανοχή των αλκαλοειδών εσπεριδοειδών συμβαίνει επειδή δεν καταφέρνει να περάσει τόσο εύκολα στον εγκέφαλο και μπορεί να στοχεύει στα κύτταρα του λίπους πιο συγκεκριμένα.

Δεδομένου ότι υπάρχει αύξηση στη διαθεσιμότητα των υποστρωμάτων (η απελευθέρωση των λιπαρών οξέων από τις αποθήκες λίπους] για την οξείδωση, το σώμα έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας. Τα υποστρώματα των εν λόγω πρωτεϊνών τα οποία σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσαν να φτάσουν στο σημείο της οξείδωσης για την παραγωγή ενέργειας, χρησιμοποιούνται από το σώμα.  

Χρησιμοποιείστε το με τη λήψη υψηλής ποσότητας πρωτεΐνης μαζί με ένα πρόγραμμα άσκησης, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει τη διαθεσιμότητα των αμινοξέων για την  ενσωμάτωση της πρωτεΐνης στη μυϊκή μάζα.

Με το Advantrim ® δεν έχετε τα προβλήματα που αναφέρθηκαν ότι εμφανίζονται τα οποία έχουν συσχετιστεί με την εφεδρίνη,  όπως αυξημένη αρτηριακή πίεση, διαταραχές των μυών, αϋπνία, ξηροστομία, αύξηση των παλμών της καρδιάς, και νευρικότητα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με δίαιτα και με ένα πρόγραμμα άσκησης.

Οδηγίες

Συνιστώμενη χρήση: πάρτε δύο (2) κάψουλες πριν από το πρωινό ή την πρωινή γυμναστική και δύο (2) κάψουλες το απόγευμα, με 8 ποτήρια νερό. Αρχίστε τη χρήση με το ενάμιση της συνιστώμενης δόσης (μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα) για τις πρώτες επτά ημέρες ώστε να αξιολογήσετε την ανοχή σας. Μην υπερβείτε τις  4 κάψουλες την ημέρα. Μην πάρετε το βράδυ.

Παρακαλώ σημειώστε: το προϊόν αυτό περιέχει καφεΐνη και δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από άτομα που επιθυμούν να μην περιλαμβάνεται αυτό το προϊόν στη δίαιτά τους.

Χαρακτηριστικά

Δόση:2 κάψουλες

Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) 100mg 167%

Pantothenic Acid (Calcium Pantothenate) 12mg 120%

Βιταμίνη Β 6 (πυριδοξίνη) 10mg 500%

Μαγνήσιο 10mg 3%

Advantrim ® Blend 1425mg *

Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού (50% EGCG)

Advantra Z ® (Citrus aurantium) (synephrine, Hordenine, Ν-Methyltyramine, οκτοπαμίνη)

Εκχύλισμα Κακάο (Πολυφαινόλες, Θεοβρωμίνη, L-φαινυλαλανίνη)

L-Tyrosine

Yerba Mate (20% καφεΐνη) (Leaf)

L-μεθειονίνη,

Τζίντζερ σκόνη (ziniber officinale) (Root)

Κερκετίνη

Fisetin

DMAE Bitartrate (2-διμεθυλαμινοαιθανόλη)

Εκχύλισμα σταφυλιού (95% προανθοκυανιδίνες) (Vitis Vinifera) (σπόροι)

Άλλα συστατικά: κάψουλες από ζελατίνη

Διαβάστηκε 2142 φορές
Κατηγορία Αδυνάτισμα
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.