Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ISOTROPIN® TONE Στοματικό σπρέι - Σμιλεύει το σώμα σας

Εν συντομία:


 • Εξαιρετικό για ανδρες & γυναίκες
 • Βοηθάει στη μείωση του λίπους
 • Σας δυναμώνει μετά από άσκηση
 • Χαρίζει ενέργεια
 • Ενισχύει την υγεία της καρδιάς
 • Περιέχει συστατικά για τη διαμόρφωση του σώματος

Κατάλληλο για άνδρες & γυναίκες

Το ISOTROPIN TONE ® έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τη μυϊκή δύναμη, να σχηματίσει το σώμα ανακατανέμοντας το λίπος παρέχοντας ωραιότερη σωματική εμφάνιση. Το ISOTROPIN TONE ® αυξάνει επίσης τους μύες και μειώνει λίπος και κυτταρίτιδα. Το ISOTROPIN TONE ® κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται απαλότερη μειώνοντας την χαλάρωση του δέρματος.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 1. Για Άνδρες & Γυναίκες
 2. Παρέχει και Θρεπτικά Συστατικά στο σώμα
 3. Μειώνει το σωματικό λίπος
 4. Δυναμώνει το σώμα μετά από άσκηση
 5. Αυξάνει την ενέργεια του οργανισμού
 6. Ενισχύει την Υγεία της Καρδιάς

Πως λειτουργεί;

Το ISOTROPIN ® TONE βοηθά στον καθορισμό της HGH (ανθρώπινη αυξητική ορμόνη). Η ομοιοπαθητική, σε συνδυασμό με την HGH τροποποιεί τα επίπεδα λίπους, διαμορφώνει και ενδυναμώνει τους μύες. Η L-αργινίνη προσφέρει ακριβώς τα ίδια όπως επίσης και τη βελτίωση της συνολικής κυκλοφορίας του οργανισμού. Αυτά και άλλα συστατικά απαιτούνται για τη διαμόρφωση του σώματος.

Χαρακτηριστικά

Τα αμινοξέα είναι η δομική λίθος των πρωτεϊνών. Είκοσι αμινοξέα προσφέρουν στην ανάπτυξη, την αναδόμηση και τη διατήρηση της καλής κατάστασης των ιστών του σώματος.

Η L-αργινίνη μετατρέπεται σε μονοξείδιο του αζώτου στο σώμα και ενισχύει την καρδιαγγειακή υγεία. Αυξάνει τη ροή του αίματος έτσι ώστε η καρδιά να αντλεί περισσότερο αίμα σε χαμηλότερη ένταση. Ο τρόπος λειτουργίας της αυξάνει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης για την ανάπτυξη των μυών.

Το CoQ10 συμβάλλει στη μετατροπή των τροφών σε ενέργεια για τον οργανισμό (ATP). Αυξάνει την αντοχή. Το CoQ10 διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό του λίπους σε ενέργεια.

Τι είναι HGH ή ανθρώπινη αυξητική ορμόνη

Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH) εκκρίνεται από την υπόφυση, στον ύπνο και μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα. Η  HGH είναι σημαντικότατο στάδιο για την ανάπτυξη του σώματος καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Φέρνει μείωση του σωματικού λίπους, αύξηση της μυϊκής μάζας, τη βελτίωση της επιδερμίδας, αλλά και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο.

Επιταχύνει την ανάρρωση των μυών μετά από τραυματισμό, έντονη σωματική δραστηριότητα ή θλάση, καθιστώντας τους παράλληλα ισχυρότερους. Η παραγωγή αυτού του αυξητικού μεταβολίτη φτάνει στο μέγιστο στη διάρκεια της εφηβείας, λόγω της ανάπτυξης και της γρήγορης εξέλιξης του σώματος. 

Με το πέρασμα του χρόνου, εκκρίνεται όλο και λιγότερη HGH.Τα μειωμένα επίπεδα HGH έχουν ως επακόλουθο τα γκρίζα μαλλιά, το γηρασμένο δέρμα, τη μειωμένη ενέργεια και την αύξηση του σωματικού λίπους. Η HGH βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες και στις γυναίκες. Η HGH προστατεύει από καρδιακές παθήσεις μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει τις τιμές της  χοληστερόλης στο αίμα. Η HGH βελτιώνει την πρόσληψη του οξυγόνου και μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Η HGH ενισχύει τη λειτουργία των αδένων. 

Χαρακτηριστικά

Σωματοτροπίνης (HGH) 3C, Cervi Cornu 6C, L-αργινίνη 3C, λεκιθίνη 3C, Β-βιταμίνες 3C, Ινοσιτόλη 3C, χολίνη 3C, Ψευδάργυρος 3C, όλοι οι αδενικοί ιστοί 6X/30X, μεταλλικά στοιχεία των κυττάρων 6X/12X/30X, όλα τα αμινοξέα 10X/30X, CoQ10 12X, All Krebs Cycle 12X/30X, RNA-DNA 30X/100X, DHEA  3C, Calc. Flour 3C,   Cal. Phos.  3C, Silicea 3C, 20% αλκοόλ USP, και αποσταγμένο νερό.

Οδηγίες

Οι άντρες ενήλικες θα χρειαστείτε 3-4 ψεκασμούς 3 φορές την ημέρα. Το στόμα θα πρέπει να είναι καθαρό από τρόφιμα ή από ποτό για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν και μετά τη λήψη. Κρατήστε το κάτω από τη γλώσσα για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα πριν από την κατάποση. Πάρτε 5 ημέρες την εβδομάδα ή ανάλογα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Διαβάστηκε 2007 φορές
Κατηγορία Αδυνάτισμα

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.