Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Slendersol™ - Για τη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης και τον έλεγχο βάρους

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


 • Μειώνει το άγχος
 • Ομαλοποιεί την όρεξη
 • Χαρίζει ενέργεια 
 • Βελτιώνει τη ψυχολογία
 • Βοηθάει να χάσετε βάρους

Νέα  Φόρμουλα  με Κορτιζόλη για τον Έλεγχο της Απώλεια βάρους.

Σε κατάσταση άγχους, ο εγκέφαλος παράγει κορτιζόλη, δίνοντάς του εντολή να αποθηκεύσει λίπος στον οργανισμό. Το Slendersol ™  ρυθμίζει τα επίπεδα της κορτιζόλης.

Tο άγχος προκαλεί αύξηση βάρους;

Η κορτιζόλη που παράγεται, δίνει το ερέθισμα για την κατανάλωση περισσότερου φαγητού και την αποθήκευση λίπους. Για τον έλεγχο της κορτιζόλης, επειδή η καθημερινότητα διαμορφώνεται ιδιαιτέρως αγχωτική πια, δημιουργήσαμε το Slendersol ™  !

Τι είναι η κορτιζόλη;

Η κορτιζόλη είναι μια ορμόνη, όπως ένα ισχυρό αντί-φλεγμονώδες, που ρυθμίζει τη γλυκόζη, την ινσουλίνη και το κάλιο. Εάν τα επίπεδα της κορτιζόλης αυξηθούν, τότε μπορεί να παρατηρηθεί αύξηση βάρους και λίπους ιδιαίτερα γύρω από τη μέση σας.

Η κορτιζόλη σε μικρές ποσότητες απαιτείται για το μεταβολισμό των υδατανθράκων, την καρδιαγγειακή λειτουργία και τη φλεγμονή. Αυξάνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και την αρτηριακή πίεση, όταν αυτό είναι απαραίτητο για τον οργανισμό. Ωστόσο, ένα πολύ υψηλό ποσοστό κορτιζόλης μπορεί να δημιουργήσει υπερβολική όρεξη, διαβήτη, αύξηση του σωματικού βάρους ακόμη και κατάθλιψη.

Γιατί η κορτιζόλη σας κάνει  να κερδίζετε κιλά;

Η κορτιζόλη υπό φυσιολογικές συνθήκες μεταβολίζει το λίπος και τους υδατάνθρακες, για να προσφέρει την αναγκαία ενέργεια. Όταν ο οργανισμός βιώνει έντονο στρες, η κορτιζόλη προκαλεί αίσθημα πείνας, για την αναπλήρωση των χαμένων θερμίδων. Τα αυξημένα επίπεδα της κορτιζόλης σχετίζονται με το διαβήτη τύπου 2 και το σύνδρομο Χ καθώς και με το λίπος γύρω στο στομάχι. Η μεγάλη κοιλιά είναι δείκτης υψηλών επιπέδων κορτιζόλης.

Καθώς ο χρόνος των πιέσεων του παρελθόντος (π.χ. να ξεφύγουν από τα λιοντάρια), ήταν πολύ μικρότερος σε σχέση με το σήμερα (π.χ. πολλές ώρες εργασίας), τα επίπεδα του άγχους μας είναι μονίμως αυξημένα δημιουργώντας μια χρόνια κατάσταση, σε αντίθεση με αυτά των προγόνων. Επομένως, γι αυτό και τα επίπεδα κορτιζόλης των περισσοτέρων είναι αρκετά αυξημένα από τα φυσιολογικά. 

Ποιος έχει υψηλά επίπεδα κορτιζόλης;

Η κορτιζόλη παράγεται και δρα μαζί με την αδρεναλίνη και την νοραδρελίνη σε οξείες καταστάσεις stress όπως κατά την εργασία, για οικονομικά ή σε προβλήματα σχέσεων, από φόβο, συγκινήσεις, καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Η κορτιζόλη λειτουργεί και ως αντί-φλεγμονώδες, απελευθερώνοντας κορτιζόλη για να αντιμετωπίσει φλεγμονή από τραύμα ή λοίμωξη. Τα επίπεδα της κορτιζόλης αυξάνονται ακόμα συχνά όταν ο ύπνος διαρκεί λιγότερο από 8 ώρες ή όταν οι θερμίδες έχουν ελαχιστοποιηθεί πολύ κάτω από τα απαιτούμενα επίπεδα ημερήσιας πρόσληψης.

Τι μπορώ να περιμένω κατά τη λήψη του Slendersol ™;

Με την προϋπόθεση σωστής χρήσης του, μειώνει την υπερβολική όρεξη οδηγώντας στον έλεγχο βάρους, ενώ δημιουργεί  καλή ψυχική διάθεση επειδή διατηρεί την κορτιζόλη σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ποια είναι τα κύρια συστατικά  σε Slendersol ™ και τι κάνουν;

 

 • Hoodia Cactus - καταστέλλει την όρεξη 
 • Θεοβρωμίνη - προκαλεί διούρηση 
 • Πράσινο Τσάι – συμβάλλει στην καύση λίπους
 • Φλοιός Μανόλιας - βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων της κορτιζόλης
 • Η καφεΐνη / Guarana – αυξάνει την ενέργεια 
 • Glucomannan –ίνες
 • Νεράντζι - ενεργοποιεί το μεταβολισμό 
 • Banaba – ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος

 

Συμπλήρωμα

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα 

Τεμάχια ανά κυτίο: 60 

Ποσότητες

 

• Χρώμιο (χηλικό αμινοξύ) 100mcg 

• Καφεΐνη (άνυδρο) 200mg 

• Proprietary Blend 580mg 

Αποτελούμενο από Hoodia Cactus σκόνη, Φλοιός Μανόλιας (1,5% εκχύλισμα),  Γλυκομαννάνη, Πράσινο Τσάι (50% εκχύλισμα), θεοβρωμίνη (99%), Guarana (33% εκχύλισμα που παρέχει 17mg καφεΐνη), Cha de Bugre (βότανο σε μορφή σκόνης) , εκχύλισμα Maca (0,6 μακαμίδες%), L-Theanine, Banaba (1% εκχύλισμα), και Gugglesterone. 

Άλλα συστατικά: Ζελατίνη, Στεατικό Μαγνήσιο, στεατικό οξύ και διοξείδιο του πυριτίου.

Οδηγίες

 

Με 8 ουγγιές (240 ml) νερό, πάρτε μία (1) κάψουλα νωρίς το πρωί και μία (1) κάψουλα νωρίς το απόγευμα. Χρησιμοποιείστε το σε συνδυασμό με μια λογική δίαιτα και πρόγραμμα άσκησης. 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΑΝ η ταινία ασφαλείας είναι κατεστραμμένη ή λείπει. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

 

Διαβάστηκε 2385 φορές
Κατηγορία Αδυνάτισμα
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.