Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ASTRAGALUS - Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
  • Καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα
  • Δρα εναντίον των λοιμώξεων
  • Προστατεύει από καρδιακές παθήσεις

Τι είναι το Astragalus;

Με το ASTRAGALUS ενισχύεται  το ανοσοποιητικό, καταπολεμούνται τα καρκινικά κύτταρα, δράση εναντίον των λοιμώξεων και επίσης ο οργανισμός προστατεύεται από καρδιακές παθήσεις

Το Astragalus ως ένα φυτό το οποίο φύεται στην Ασία, ονομάζεται στην κινεζική ορολογία, Huang Qi, το οποίο σημαίνει  "κίτρινος ηγέτης", λόγω της κίτρινης ρίζας του και το θεωρούν  ένα από τα πιο σημαντικά βότανα στην παράδοση της Ιατρικής στην Κίνα. Το τμήμα του φυτού το οποίο χρησιμοποιούν για θεραπευτικούς σκοπούς είναι η ρίζα.

Ποια είναι η χρήση του Astragalus;

Κατά την ιστορία, η χρήση του Astragalus στην παραδοσιακή ιατρική της Κίνας έχει πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα βότανα έτσι ώστε να υποστηριχθεί και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Το χρησιμοποιούν ακόμα ευρέως στην Κίνα για την χρόνια ηπατίτιδα και ως συμπληρωματική θεραπεία για τον καρκίνο. Η χρήση του προλαμβάνει επίσης το κοινό κρυολόγημα καθώς και τη θεραπεία του και τις υψηλές λοιμώξεις του αναπνευστικού. Το Astragalus έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό των καρδιακών παθήσεων.

Παρενέργειες και Προφυλάξεις

Το Astragalus θεωρείται ασφαλές για τους περισσότερους ενήλικες. Πιθανές παρενέργειες του δεν είναι γνωστές, επειδή η χρήση του Astragalus πραγματοποιείται γενικά σε συνδυασμό με άλλα βότανα. Μπορεί να υπάρξει αλληλεπίδραση του Astragalus με φάρμακα τα οποία συμβάλλουν στην καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως η κυκλοφωσφαμίδη, φάρμακο το οποίο λαμβάνουν ασθενείς με καρκίνο και παρόμοια φάρμακα που λαμβάνουν άτομα στους οποίους έχει γίνει μεταμόσχευση οργάνων. Μπορεί επίσης να επηρεαστούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και η αρτηριακή πίεση.

Οδηγίες

Για τους ενήλικες, πάρτε (1) κάψουλα μία φορά ή δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα

Μερίδες ανά συσκευασία: 120

Ποσό ανά την εξυπηρέτηση:

• Astragalus (Astragalus membranaceus) 250mg

(4:1) (1.000 mg  ρίζα)

Άλλα συστατικά: Καρδαμέλαιο, Ζελατίνη, Γλυκερίνη Λαχανικών, Κηρήθρα. Περιέχει <2%: Φυσικό Χρώμα Καραμέλα, λεκιθίνη σόγιας.

Δεν περιέχει τεχνητή γλυκαντική ουσία ή γεύση, συντηρητικά, ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά ή ψάρι.

Χωρίς Νάτριο

Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους

Διαβάστηκε 2152 φορές
Κατηγορία Ανοσοποιητικό
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.