Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Sovita Enzym - Ένζυμα και ιχνοστοιχεία

Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 180

Εν συντομία:


  • Συνδυαστική φόρμουλα
  • Με ένζυμα, σελήνιο και ψευδάργυρο
  • Για ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα
  • Βελτιώνει τη πέψη

Τα ένζυμα είναι εξειδικευμένες πρωτεΐνες και ως "βιολογικοί καταλύτες" συμμετέχουν σε φυσικές μεταβολικές διεργασίες. Τα ένζυμα φαίνονται ότι συμβάλουν σ’ ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Sovita Enzyme περιέχει τα ένζυμα παπαΐνη, θρυψίνη και χυμοθρυψίνη συνδυασμένα με τα ιχνοστοιχεία ψευδάργυρο και σελήνιο. Για ν’ αποτραπεί η καταστροφή των ενζύμων από το γαστρικό οξύ συσκευάζονται όλα τα συστατικά του Sovita Enzyme σε ένα εντερικά γαστροανθεκτικό δισκίο. Τα ένζυμα δηλαδή απελευθερώνονται μόνο αφού φθάσουν στον εντερικό σωλήνα, με σκοπό τη διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, οι ωφέλιμες επιδράσεις τους θα αχρηστεύονταν στο στομάχι, με την έκκριση υδροχλωρικού οξέος.

Σύνθεση

Ένα δισκίο περιέχει

90 mg παπαΐνη, 88 mg θρυψίνη και χυμοθρυψίνη, 1 mg ψευδαργύρου, 5 μg σελήνιο.

Ενζυμική δραστηριότητα 1.740 F.I.P. μονάδες ανά δισκίο.

Δοσολογία

Συνιστώμενη δοσολογία

Για να διατηρήσετε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, χρειάζεται να λαμβάνετε ένα δισκίο (ή δύο δισκία σε περίπτωση αυξημένων αναγκών) τρεις φορές την ημέρα, όχι περισσότερο από 45 λεπτά πριν από τα γεύματα (ή τουλάχιστον όχι αργότερα από 90 λεπτά μετά τα γεύματα), καταπίνετε ολόκληρο, και με αρκετό νερό.

Παρατηρήσεις

Παρατηρήσεις

Μερικοί άνθρωποι αντιδρούν στο φρούτο παπάγια με δυσανεξίες και αλλεργίες. Αν έχετε αυτό το πρόβλημα, δεν πρέπει να πάρετε το συγκεκριμένο σκεύασμα. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση, αν χρησιμοποιείτε αντιπηκτικά φάρμακα ή πάσχετε από διαταραχή πήξης του αίματος.

Διαβάστηκε 1963 φορές
Κατηγορία Ανοσοποιητικό
Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 180

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.