Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Ginseng Kapseln K με Τζινσενγκ - αναζωογονεί σώμα και πνεύμα

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Αναζωογονεί και ενισχύει σώμα και πνεύμα
  • Φυσικός τρόπος για extra ευεξία
  • Ανεβάζει τη libido

Η κύρια ομάδα δραστικών ουσιών του ginseng είναι τα ginsenosides που διαθέτουν τονωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση. 

Το ginseng παίζει ρυθμιστικό ρόλο, επειδή επαναφέρει την ισορροπία στον οργανισμό, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα, όπως της χαμηλής ή υψηλής αρτηριακής πίεσης. 

Είναι ιδανικός τρόπος για να τονώσετε φυσικά σώμα και πνεύμα. Προσφέρει ευεξία και μακροζωία. Πιθανότατα, αποτοξινώνει τον οργανισμό, συμμετέχει σημαντικά στην απορρόφηση βιταμινών και των μετάλλων και ενισχύει το ανοσοποιητικό. 

Βελτιώνει την αντοχή και την libido (ερωτική διάθεση), καταπραΰνει  από πονοκεφάλους και προκαλεί αίσθημα ανάτασης, βελτιώνει τη συγκέντρωση και ενισχύει τη μνήμη. 

Επιδρά ρυθμιστικά στο σάκχαρο και προστατεύει σημαντικά από την εμφάνιση ορισμένων μορφών καρκίνου. Ωστόσο, χρειάζονται ακόμη αρκετές έρευνες για να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι ξακουστές ιδιότητές του.

 

Σύνθεση

Σύνθεση Ginseng

Κάθε κάψουλα περιέχει: 220mg σκόνης από ρίζα ginseng

Δοσολογία

Δοσολογία Ginseng

Δοσολογία για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών μία κάψουλα 2 φορές την ημέρα

Διαβάστηκε 1838 φορές
Κατηγορία Ανοσοποιητικό
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.