Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Βιταμίνη C + Ψευδάργυρος - Ενίσχυση ανοσοποιητικού

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


  • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας
  • Με βιταμίνη C
  • Με ψευδάργυρο.
  • Μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό σας

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού με βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Με τη φόρμουλα της Ascopharm εξασφαλίζετε τη μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό σας!

Αποτελεσματικός συνδυασμός για το ανοσοποιητικό σύστημα

Η ιδιαιτερότητα της Βιταμίνης C βοηθά στην προστασία του σώματός μας από λοιμώξεις διότι έτσι ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς η βιταμίνη C αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό για το λόγο ότι εξουδετερώνονται οι ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνεται η δημιουργία νεοπλασιών. 

Επίσης με τη βοήθεια της βιταμίνης C αποτοξινώνεται το ήπαρ καθώς είναι απαραίτητη για την σύνθεση του κολλαγόνου σύμφωνα με το οποίο ενδυναμώνονται τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.  Είναι επιπλέον σημαντική γιατί έτσι απορροφάται ο σίδηρος και σχηματίζονται τα ερυθρά κύτταρα καθώς  έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιαλλεργικές ιδιότητες. Με τη βοήθειά της οι πληγές επουλώνονται όπως και τα κατάγματα και συνθέτονται οι ορμόνες.  Είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό του φολικού οξέως. 

Εάν θέλουμε λοιπόν να έχουμε μια καλή υγεία θα πρέπει να λαμβάνουμε βιταμίνη  C καθημερινά είτε μέσω της διατροφής μας είτε μέσω των συμπληρωμάτων.  Θα πρέπει να λαμβάνεται ιδιαίτερα από τα άτομα τα οποία καπνίζουν τα οποία έχουν αύξηση του στρες καθώς και από τους αθλητές.  Η καινοτομία στο σκεύασμα της Ascopharm  περιέχει τη βιταμίνη C σε μικροσκοπικά σφαιρίδια, από τα οποία απελευθερώνεται σταδιακά και τίθεται στη διάθεση του σώματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  να απορροφάται κατά 40% περισσότερο από τον οργανισμό. 

Στη βιταμίνη C 300 της Ascopharm περιέχεται επιπλέον 5 mg ψευδάργυρος. Αυτό το ιχνοστοιχείο είναι ζωτικής σημασίας λόγω του ότι δημιουργούνται περισσότερα από 300 ένζυμα στον οργανισμό - γι 'αυτό συμβάλλει σχεδόν σε κάθε διαδικασία της ζωής. Έτσι, μεταξύ άλλων με τη συμμετοχή της Βιταμίνης C  διασπάται το αλκοόλ και αφομοιώνονται οι πρωτεΐνες στο έντερο.  Πέρα από αυτό, είναι επίσης απαραίτητο για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Τέλος, ο ψευδάργυρος είναι πολύ σημαντικός για τα αντιοξειδωτικά συστήματα του οργανισμού. Μόνο όταν η παροχή ψευδαργύρου είναι εγγυημένη, το αμυντικό σύστημα του σώματος λειτουργεί άριστα.

Η βιταμίνη C 300 με ψευδάργυρο είναι ένας τέλεια συντονισμένος συνδυασμός των δύο θρεπτικών στοιχείων που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον στις λειτουργίες τους. Ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής, όχι μόνο για το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σύνθεση

Σύνθεση

Μία κάψουλα περιέχει 300 mg βιταμίνης C, 5 mg ψευδαργύρου.

Δοσολογία

Δοσολογία

Μια κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό με άφθονο νερό

Διαβάστηκε 1898 φορές
Κατηγορία Ανοσοποιητικό
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.