Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Granell - Κάψουλες με εκχύλισμα ροδιού

Κατασκευαστής
Ascopharm
Mg 400
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Με αντιική δράση
  • Με αντιβακτηριδιακή δράση
  • Ενισχύει το καρδιαγγειακό

Η κάψουλες Granell σας χαρίζουν όλα τα οφέλη του ροδιού το οποίο δρα ως αντιοξειδωτικό και περιέχει ουσίες όπως τα φλαβονοειδή, τις πολυφαινόλες, και κυρίως τα φαινολικά οξέα, όπως το ελάγικό οξύ. Ακόμη, έχει αντιική και αντιβακτηριδιακή δράση και ενισχύει το καρδιαγγειακό μας σύστημα.

Οι κάψουλες Granell, συνιστούν συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας με ένα ειδικό εκχύλισμα ροδιού. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για ένα απλό εκχύλισμα ροδιού, αλλά για τιτλοδοτημένο εκχύλισμα με εγγυημένη την ύπαρξη ενεργών συστατικών και μάλιστα στα υψηλότερα επίπεδα που η φύση μπορεί να προσφέρει ,αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε κάψουλα 400 mg περιέχει 160 mg ελλαγικό οξύ.

Εκχύλισμα ροδιού με υψηλό ποσοστό ελλαγικού οξέος

Το ρόδι, ή αλλιώς γρεναδίνη, είχε γίνει ήδη γνωστό και στον αρχαίο κόσμο για τις θετικές ιδιότητες για την υγεία. Το ρόδι προήλθε από την Ασία, και τώρα καλλιεργείται σε θερμές και ξηρές περιοχές όλου του κόσμου. Στην αρχαία Ελλάδα όπως και σήμερα, αλλά και στην αρχαία Κίνα, το ρόδι συμβόλιζε τη γονιμότητα.

Σημαντικό, ωστόσο, για την υγεία κάνει το ρόδι η υψηλή περιεκτικότητα του σε ελλαγικό οξύ, ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που αναστέλλει τον άλογο πολλαπλασιασμό των κυττάρων εμποδίζοντας την εμφάνιση καρκίνου. Το ρόδι σχετίζεται ακόμα και με την αποτροπή καρδιαγγειακών νοσημάτων, επειδή εμποδίζει την οξείδωση της LDL χοληστερόλης προστατεύοντας, έτσι, τα αγγεία από την αθηροσκλήρωση και την απόφραξη των αρτηριών. Περιέχει μεγάλες ποσότητες βιοενεργών συστατικών, όπως φλαβονοειδή και πολυφαινόλες, και κυρίως φαινολικά οξέα, όπως το ελλαγικό οξύ.Το ελλαγικό οξύ αλλά και το γαλλικό οξύ που περιέχεται στο χυμό του δρουν  και κατά των ιών και των βακτηριδίων. Αρκετές έρευνες επικεντρώνονται σήμερα στην αντιμεταλλαξιογόνο δράση του. 

Επιπλέον, τα κουκούτσια και η σάρκα του καρπού είναι πηγή καλίου, βιταμίνης C,  ασβεστίου και σιδήρου.

Σύνθεση

Μία κάψουλα περιέχει

400 mg εκχύλισμα ροδιού (περιέχει 40% ellagic οξύ), 8 mg βιταμίνης C.

Δοσολογία

Συνιστώμενη δοσολογία

Μία κάψουλα που πρέπει να ληφθεί με νερό, δύο φορές την ημέρα.

Διαβάστηκε 2070 φορές
Κατηγορία Αντιοξειδωτικά
Κατασκευαστής
Ascopharm
Mg 400
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.