Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Fortified Flax Huls - Λαχανικά σε σκόνη

Κατασκευαστής
Osumex
Γραμμάρια 100

Εν συντομία:


  • Συγκεντρωμένη η δύναμη των λαχανικών
  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Βοηθάει στη κάλυψη των αναγκών μας σε λαχανικά

Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών και κυρίως των πράσινων προσφέρει προστασία από την οξείδωση και μείωση των ελεύθερων ριζών, υπεύθυνες για εμφάνιση καρκίνου.

Η αντιοξειδωτική δράση των λαχανικών προλαμβάνει πολλές μορφές καρκίνου όπως ο καρκίνος του μαστού, των πνευμόνων, του στομαχιού και του προστάτη.

Μία από αυτές τις ωφέλιμες και προστατευτικές ουσίες των λαχανικών περιέχεται στους σπόρους είναι η σουλφοραφάνη, που περιέχεται και στα μπρόκολα.

Σήμερα, όμως, λόγω του δυτικού τρόπου ζωής, δεν υφίσταται η απαιτούμενη κατανάλωση λαχανικών. 

Από την άλλη, το βράσιμό τους καταστρέφει μεγάλο μέρος των πολύτιμων στοιχείων τους. Έτσι, τα συμπληρώματα διατροφής, όπως το Fortified Flax Hulls , παρέχουν τη λύση για την ενδυνάμωση του οργανισμού απέναντι στις ασθένειες ,συμβάλλοντας παράλληλα και στην αντιγήρανση!

 

Διαβάστηκε 1699 φορές
Κατηγορία Αντιοξειδωτικά
Κατασκευαστής
Osumex
Γραμμάρια 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.