Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Cranberry-Aronia-Acerola - Τρία super berries

Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 90

Εν συντομία:


  • Πηγή φλαβονοειδών
  • Πηγή βιταμινών B & C
  • Ισχυρός σύμμαχος για λοιμώξεις
  • Για τις ουρολοιμώξεις

Berries

Τα τρία αυτά φρούτα ανήκουν στην κατηγορία των super foods (τροφές  υψηλότερης περιεκτικότητας σε θρεπτικά στοιχεία). Συνιστά σημαντική πηγή φλαβονοειδών. Τα φλαβονοειδή αποτελούν φυτικές χρωστικές ουσίες στις οποίες οφείλεται  το κόκκινο και κίτρινο χρώμα των φρούτων και των λαχανικών παρέχοντας αντιοξειδωτικές δράσεις. Συγκεκριμένα, θωρακίζουν τον οργανισμό από την επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες, μόρια οξυγόνου με καρκινικά αποτελέσματα, ή πρόκληση καρδιαγγειακών παθήσεων και άλλων πολύ σοβαρών προβλημάτων. κατάλληλο για διατροφή με στόχο την απώλεια βάρους, χωρίς αξιόλογες θερμίδες, και με τις βιταμίνες C,D, το κάλλιο και το σίδηρο που περιέχουν.

Τα berries στην καταπολέμηση των ουρολοιμώξεων

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει τη θεραπευτική δράση των cranberries ενάντια στις ουρολοιμώξεις. Σε μελέτη της Iατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard σε γυναίκες τρίτης ηλικίας  το 1 με 2 ποτήρια χυμό κράνμπερι τη μέρα για έξι μήνες, μείωσαν τον αριθμό των βακτηριδίων στην ουροδόχο κύστη , ελαττώνοντας ταυτόχρονα κατά  60% την πιθανότητα να αναπτύξουν λοιμώξεις στην περιοχή. Από την άλλη, γυναίκες που ήδη νόσησαν από ουρολοίμωξη βοηθήθηκαν κατά 75% να την ξεπεράσουν ταχύτερα σε σύγκριση με όσες δεν έπιναν χυμό από berries. Όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα οφείλονται στη φρουκτόζη αλλά σε μία ακόμη ουσία μη προσδιορισμένη, οι οποίες εμποδίζουν την προσκόλληση των βακτηριδίων στην ουροδόχο κύστη. Τέλος είναι και μια σημαντική πηγή ελλαγικού οξέος (ellagic acid), αντιοξειδωτικής ουσίας με αντικαρκινική δράση.

Σύνθεση

Σύνθεση

Κάθε ταμπλέτα περιέχει 400mg Granberry, 45mg Aronia,και 160 mg Acerola τα οποία περιέχουν 40mg βιταμίνης C.

Δοσολογία

Δοσολογία

Μία ταμπλέτα 3 φορές την ημέρα

Διαβάστηκε 1808 φορές
Κατηγορία Αντιοξειδωτικά
Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.