Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Lycopin κάψουλες - Ισχυρό αντιοξειδωτικό

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 100

Εν συντομία:


  • Αντιοξειδωτικό
  • Με αντιφλεγμονώδη δράση
  • Συντελεί στη μείωση της χοληστερίνης

Οι περισσότεροι διατροφολόγοι και διαιτολόγοι συνιστούν 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών κάθε ημέρα αφού τα λαχανικά  και τα φρούτα είναι η σημαντικότερη ομάδα τροφών για τη διατήρηση της καλής υγείας. Όμως ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής και διατροφής δεν επιτρέπει τη λήψη θρεπτικών τροφών στη σωστή ποσότητα. Έτσι τα συμπληρώματα διατροφής αναπληρώνουν το κενό της ελλειπής διατροφής.

Εκτός από βιταμίνες και μέταλλα (βιταμίνες C και E, βήτα-καροτίνη και σελήνιο ) τα φυτά περιέχουν και φυτοχημικά που ανήκουν στη μεγάλη ομάδα των καροτενοειδών, όπως το β-καροτένιο, η λουτεΐνη και το λυκοπένιο, το οποίο βρίσκεται κυρίως στις ντομάτες. Αυτά είναι άριστα αντιοξειδωτικά που προάγουν την υγεία. Οι πολυφαινόλες που δρουν ως φυσικά αντιοξειδωτικά περιέχονται και στο κόκκινο κρασί. Οι πολυφαινόλες ονομάζονται "ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες (OPC)" ενώ, οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού, οι οποίες ονομάζονται κατεχίνες, λειτουργούν εξίσου αντιοξειδωτικά.

Οι κάψουλες Lycopin παρασκευάζονται από επιλεγμένες φυτικές πρώτες ύλες και από άλλες ζωτικές ουσίες. Κάθε κάψουλα περιέχει 6 mg λυκοπένιο και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, λουτεΐνη, βιταμίνες C και Ε, β-καροτίνη και σελήνιο. 

Οι κάψουλες Lycopin είναι ιδανικές για να απαλλάξουν τον οργανισμό σας από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών παρέχοντας αντικαρκινική προστασία. Το λυκοπένιο και γενικώς τα αντιοξειδωτικά λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης τους βοηθούν στην υγεία του προστάτη. Επιπλέον, προφυλάσσουν τον οργανισμό μας από την οξείδωση της κακής χοληστερίνης (LDL) αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας.

Σύνθεση

Οι κάψουλες Licopin αποτελούνται από επιλεγμένες φυτικές πρώτες ύλες και από άλλες ζωτικές ουσίες. Κάθε κάψουλα περιέχει 6 mg λυκοπένιο και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, λουτεΐνη, βιταμίνες C και Ε, β-καροτίνη και σελήνιο. Οι κάψουλες Licopin είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για εκείνους που επιθυμούν να απαλλάξουν τον οργανισμό τους από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών και έτσι να έχουν μια αντικαρκινική προστασία. Έρευνες δείχνουν ότι το λυκοπένιο και γενικώς τα αντιοξειδωτικά λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης τους βοηθούν στην υγεία του προστάτη. Επιπλέον, προφυλάσσουν τον οργανισμό μας από την οξείδωση της κακής χοληστερίνης (LDL) αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας.

Μία κάψουλα περιέχει

100 mg εκχύλισμα ντομάτας (περιέχει 6 mg λυκοπένιο), 100 mg εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (περιέχει 50 mg polyphenole), 60 mg εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (περιέχει 57mg proanthocyanidines ), 60 mg βιταμίνης C, 18 mg φυσικής βιταμίνης Ε, 3 mg καροτενοειδή (περιέχει 2,8 mg β-καροτένιο), 1 mg λουτεΐνη, 25 μg σελήνιο.

Δοσολογία

Δοσολογία:

1-2 κάψουλες μία φορά την ημέρα με λίγο νερό κατά την διάρκεια του γεύματος

Διαβάστηκε 1579 φορές
Κατηγορία Αντιοξειδωτικά
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.