Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


OPC - Με πολυφαινόλες μαύρων σταφυλιών

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Με πολυφαινόλες μαύρου σταφυλιού
  • Με αντιγηραντική δράση
  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Με λιποδιαλυτική δράση
  • Προστατεύει από την αρτηριοσκλήρωση
  • Εμποδίζει την οξείδωση της κακής χοληστερόλης

Με πολύτιμες πολυφαινόλες από μαύρα σταφύλια

Η μετρημένη κατανάλωση κόκκινου κρασιού και μαύρων σταφυλιών έχει ιδιαίτερα οφέλη για την υγεία. Η ωφέλεια οφείλεται στις πολυφαινόλες, μια ειδική ομάδα φυτοχημικών, και ισχυρών αντιοξειδωτικών. Οι "ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες" ή OPCs, που ανήκουν στις πολυφαινόλες , βρίσκονται κυρίως στους σπόρους και τις φλούδες των μαύρων σταφυλιών. Οι OPCs εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, τόσο τις υδατοδιαλυτές, όσο και τις λιποδιαλυτές, ενώ, επειδή ενσωματώνονται στις κυτταρικές μεμβράνες, προστατεύουν με τον καλύτερο τρόπο τα κύτταρα. Προασπίζουν το καρδιαγγειακό σύστημα και ενισχύουν τον οργανισμό μας απέναντι στην αρτηριοσκλήρυνση. Εμποδίζουν την οξείδωση της κακής χοληστερίνης (LDL) προστατεύοντας από τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας στις αρτηρίες, από τις κιρσώδεις φλέβες ή και από τις μικροαγγειοπάθειες του αμφιβληστροειδούς.

Σύνθεση

Σύνθεση

Χρησιμοποιούμε ένα ειδικό εκχύλισμα των πολυφαινολών από τα μαύρα σταφύλια στο σκεύασμα OPC. Κάθε κάψουλα περιέχει 143 mg εκχύλισμα σταφυλιού εκ των οποίων τα 100 mg είναι πολύτιμες πολυφαινόλες, και 28,5 mg είναι OPCs.

Διαβάστηκε 1697 φορές
Κατηγορία Αντιοξειδωτικά
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.