Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Alpha lipoic acid - Λιποϊκό οξύ για παραγωγή ενέργειας

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


 • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
 • Για το Διαβήτη
 • Για παθήσεις του Ήπατος 
 • Για υψηλή χοληστερόλης
 • Για Περιφερική Νευροπάθεια
 • Για το πάγκρεας
 • Για τον εγκέφαλο
 • Για Στεφανιαία Νόσο 
 • Για υψηλή αρτηριακή πίεση
 • Αντιγηραντικό
 • Για Γλαύκωμα και Καταρράκτη

Τι είναι  το άλφα λιποϊκό οξύ;

Το Άλφα λιποϊκό οξύ αποτελεί λιπαρό οξύ που συναντάται σε φυσική μορφή στο κάθε κύτταρο. Είναι απαραίτητο για την ορθή λειτουργία του οργανισμού για την παραγωγή της απαιτούμενης ενέργειας για το σώμα μας. Αυτό το λιπαρό οξύ ουσιαστικά μετατρέπει τη γλυκόζη σε ενέργεια.

Το Άλφα λιποϊκό οξύ αποτελεί επίσης άριστο αντιοξειδωτικό, το οποίο εξουδετερώνει δυνητικά βλαβερές χημικές ουσίες που δεν είναι άλλες από τις ελεύθερες ρίζες. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι ότι εμφανίζεται λειτουργικό και στο νερό αλλά και το λίπος, σε αντίθεση με τα συνηθιςσμένα αντιοξειδωτικά όπως είναι οι βιταμίνες C και Ε. Ακόμη, έχει την ικανότητα να ανακυκλώνει αντιοξειδωτικά όπως είναι η Γλουταθειόνη και η βιταμίνη C, αφότου χρησιμοποιηθούν από τον οργανισμό. Η Γλουταθειόνη συνιστά σημαντικότατο αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην αποβολή δυνητικά βλαβερών ουσιών. 

Πώς λειτουργεί;

Το Άλφα-λιποϊκό οξύ συμβάλλει στην πρόληψη βλαβερών ουσιών στο ανθρώπινο σώμα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και αποκαθιστά τα επίπεδα βιταμινών, όπως η βιταμίνη Ε και C. Επίσης υπάρχουν αποδείξεις ότι το άλφα-λιποϊκό οξύ ενισχύει τη λειτουργία και αγωγιμότητα των νευρώνων στην περίπτωση διαβήτη.

Το Άλφα-λιποϊκό οξύ διασπά τους υδατάνθρακες στο σώμα και παράγει ενέργεια για όλα τα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού.

Το Άλφα-λιποϊκό οξύ λειτουργεί και ως αντιοξειδωτικό, παρέχοντας ακόμη προστασία στον εγκέφαλο από τραυματισμό  ή βλάβη. Οι αντιοξειδωτικές επιδράσεις θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμες για ορισμένες ασθένειες του ήπατος.

Γιατί να πάρετε το Άλφα Λιποϊκό Οξύ

Εκτός από τη γενική δράση ως αντιοξειδωτικό, μελέτες δείχνουν ότι το άλφα λιποϊκό οξύ συμβάλλει στα ακόλουθα: 

 • Μεταβολικό Σύνδρομο (υψηλή αρτηριακή πίεση και αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης) 
 • Περιφερική Νευροπάθεια (που προκαλείται από διαβήτη και άλλες συνθήκες, όπως νόσος του Lyme, αλκοολισμός, έρπης ζωστήρ, ασθένεια του θυρεοειδή και η νεφρική ανεπάρκεια) 
 • Παθήσεις του Ήπατος 
 • Μεταστατικό καρκίνο του παγκρέατος (αυξάνει το χρόνο ζωής ) 
 • Υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση) 
 • Στεφανιαία Νόσο 
 • Διαβήτης (βελτιώνει το μεταβολισμό γλυκόζης και βοηθά τους διαβητικούς να ανταπεξέλθουν καλύτερα στην χορήγηση ινσουλίνης) 
 • Εκφυλιστικές ασθένειες (το ALA είναι ένας ισχυρός αντί-φλεγμονώδης παράγοντας) 
 • Γλαύκωμα και καταρράκτη
 • Μειωμένη λειτουργία του εγκεφάλου (ως θεραπεία για εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες διαταραχές του εγκεφάλου που αφορούν βλάβη λόγω των ελεύθερων ριζών, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Αλτσχάιμερ) 
 • Επιπτώσεις γήρανσης (βελτίωση της ροής του αίματος και ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, αποκατάσταση των επιπέδων της Γλουταθειόνης, ένα προστατευτικό αντιοξειδωτικό και μια ένωση αποτοξίνωσης) 

Προφυλάξεις

Επειδή υπάρχει πιθανότητα παρενεργειών ή και αλληλεπιδράσεων με φάρμακα, τα συμπληρώματα διατροφής θα πρέπει να λαμβάνονται μόνο υπό την επίβλεψη γιατρού. Τα αποτελέσματα από μελέτες OFL δείχνουν ότι άτομα με έλλειψη θειαμίνης (βιταμίνη Β1), συνήθως λόγω αλκοολισμού, δε θα πρέπει να παίρνουν άλφα-λιποϊκό οξύ. Δεν υπάρχουν δεδομένα που να διευκρινίζουν αν το άλφα-λιποϊκό οξύ είναι ή όχι ασφαλές  για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, έτσι αυτή η ομάδα γυναικών δεν θα πρέπει να παίρνουν συμπληρώματα με άλφα-λιποϊκό οξύ. Το Άλφα-λιποϊκό οξύ πιθανόν μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και για το λόγο αυτό άτομα που πάσχουν από διαβήτη/υπογλυκαιμία θα πρέπει να παίρνουν άλφα-λιποϊκό οξύ αυστηρά υπό την επίβλεψη γιατρού. Σπάνια υπάρχουν παρενέργειες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν δερματικό εξάνθημα.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 Softgel 

Μερίδες ανά συσκευασία: 60 

Ποσότητα ανά μερίδα: 

• Άλφα λιποϊκό οξύ 300mg 

Άλλα Συστατικά: Σογιέλαιο, Ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών. Περιέχει <2%: ασκορβικό, μείγμα τοκοφερολών, φυσικό χρώμα καραμέλας, Πυρίτιο. 

Δεν περιέχει τεχνητό άρωμα ή γλυκαντικά, συντηρητικά, ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά ή ψάρι. 

Χωρίς Νάτριο 

Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους

Οδηγίες

Για τους ενήλικες, πάρτε μία (1) κάψουλα δύο φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Προειδοποίηση: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν προκύψουν παρενέργειες. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Καθαρότητα και βιοδιαθεσιμότητα

Καθαρότητα, αποτελεσματικότητα και εγγυημένη βιοδιαθεσιμότητα

Η Newton-Everett ® προσφέρει ένα ιδιαίτερα ισχυρό, εξαιρετικά καθαρό διατροφικό προϊόν με απαράμιλλη ποιότητα. Τα νέα ανώτερης ποιότητας υγρά εκχυλίσματα και κάψουλες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν ιδανικές συνθήκες για μέγιστη απορρόφηση και αύξηση βιοδιαθεσιμότητας.

Καθαρό και Ισχυρό

Οι υγρές κάψουλες και όλα τα υγρά εκχυλίσματα της Newton-Everett ® έχουν μελετηθεί με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και με τις πιο προηγμένες δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων της GC-MS και HPLC για προσδιορισμό της καθαρότητας και της δραστικότητας από ξεχωριστά εργαστήρια. Αυτές οι δοκιμές εγγυώνται καθαρότητα από υδράργυρο, από μόλυβδο, PCB και άλλους επιμολυντές. Οι μικροβιολογικές δοκιμές πραγματοποιούνται πάντα ανεξάρτητα  ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η καθαρότητα του συμπληρώματος.

Βιοδιαθεσιμότητα

Η βιοδιαθεσιμότητα στα συμπληρώματα διατροφής συχνά παραβλέπεται. Ουσιαστικά η βιοδιαθεσιμότητα ορίζεται ως "η αναλογία μιας βιοδραστικής ουσίας που απορροφάται από το γαστρεντερικό σύστημα" για αποθήκευση ή χρήση στο σώμα. Μετά από την είσοδό τους μέσω των τοιχωμάτων του εντέρου, τα συστατικά μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος σας και οδεύουν προς το όργανο-στόχο ή το σύστημα του οργανισμού, όπου εκτελούν τις απαραίτητες εργασίες για τη διασφάλιση της υγείας σας.

Διαβάστηκε 2247 φορές
Κατηγορία Αντιοξειδωτικά
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.